hvordan man kan tage ud et slot -loading imac

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-30

Ifølge Apples hjemmeside , kommer mange iMacs med slot-loading optiske drev , hvilket betyder, at de trækker diske lige ind i drevet i stedet for at skubbe en bakke til at trække diske i drevet . De fleste nye iMacs kommer med slot-loading SuperDrive , der læser og skriver både cd'er og dvd'er . Tage ud en iMac brud på den ene års garanti og AppleCare-support , så kun udføre denne operation efter den sidste dato for dækning, hvis du har brug for at spare penge på reparationer eller opgraderinger . Åbning den specialdesignede iMac sagen kræver en vis grad af komfort med reparation elektronik .

Du skal bruge:
Antistatisk mat
. Antistatisk armbånd .
Stjerneskruetrækker .
Fire sugekopper .
T8 Torx ( " stjerne " ) skruetrækker .


1 .
Bred en antistatisk måtte på en flad overflade , og placer iMac med forsiden nedad på overfladen . Sæt antistatiske armbåndet på din arm , og klemme ledningen til den antistatiske måtten . Touch et stykke metal for at aflade evt statisk elektricitet .
2 .
Brug dine stjerneskruetrækker , skal du fjerne Phillips skruen fra den lange aluminium panelet på bagsiden af iMac . Fjern panelet til at afdække de slots , der indeholder RAM . Afklem den sorte faner holder RAM i slots , og træk RAM kort ud af slots med fingrene .
3 .
Vend iMac over , så skærmen vender opad . Vedhæft sugekopper til flad plastik skærmen dækker , og løfte dem op for at fjerne belægningen. Efterlad sugekopper på beklædning, hvilket vil lette udskiftning.
4 .
Brug din T8 Torx ( " stjerne " ) skruetrækker til at fjerne T8 Torx skruer, der holder aluminium sagen til LCD display . (De to længste skruer er i nærheden af Apple- logoet nederst på skærmen . ) Adskil sagen fra displayet , og tag iSight -kamera fra toppen af sagen for at fjerne sagen helt .
5 .
Fjern de fire T8 Torx skruer i hver side af displayet og de tre T8 skruer langs den øverste kant . Løft den nederste kant af displayet lidt for at se den sorte ledning forbinder skærmen til hovedkortet i nærheden af ventilatoren nederst til venstre . Træk på wiren forsigtigt for at afbryde den.
6 .
Afbryd det blå grafikkort fra nederste højre hjørne af skærmen , og fortsætte med at løfte skærmen . Frigør den sidste sorte ledning fra den øverste venstre del af displayet , og tag det helt . Slot- loading optisk drev er halvvejs oppe i venstre side af hovedkortet.
7 .
Fjern T8 Torx skruer, der holder harddisken og optiske drev til hovedkortet . Fjern tapen holder ledningerne til harddisken . Afbryd strømforsyningen og SATA -kablet fra harddisken , og skub drevet ud af plasthus . Afbryd strømmen og SATA kabel fra det optiske drev .

gode råd og advarsler


  • For problemer montering diske med slot-loading drev , anbefaler Apples websted nulstille computerens System Management Controller . Luk din computer ned og tage stikket ud af stikkontakten . Holde tænd /sluk -knappen nede i fem sekunder og slap . Sæt din computer igen, og tænd den . Hvis drevet stadig oplever problemer , anbefaler Apple at kontakte en Apple Authorized Service Provider.


  • Previous:nothing Next:Hvordan tilføjer jeg hukommelse til en PCV - rx560 ?     

    Kommentarer

    Code:
    change