hvordan man kan tilsidesætte de lave blæk niveauer i en kanon pixma

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-24

Canon gør en linje af farve alt-i -én printere kaldet Pixma , som har en P før modelnummeret . Af forskellige årsager , herunder anvendelse af genanvendt eller genopfyldte blækpatroner , vil printeren sommetider fortælle dig , at blækket er lav , selv om det ikke er . Hvis du ønsker at tilsidesætte denne meddelelse, kan du gøre det inden for 10 minutter afhængig af problemet . Fortsæt gennem de forskellige fejlfinding muligheder, indtil noget virker

Du skal bruge: .
cellofantape
Køkkenrulle .
Sprit .


1 .
Sluk printeren , så den igen . Når den "lille blækniveauerne " besked dukker op på LCD- skærmen eller computeren , skal du klikke på "OK " og gå videre . Hvis du ikke har noget imod at se denne meddelelse, kan du fortsætte med at gøre dette , når du genstarte printeren . Du vil stadig kunne udskrive som normalt.
2 .
Åbn det øverste af printeren via håndtaget på forsiden , og find blækpatroner . Greb og bagside , og træk lige op for at fjerne enhver at printeren mener er lav . Kig på bunden for rækker af kobber firkanter . Læg en tynd strimmel af tape på den øverste række , og sæt den tilbage i printeren . Luk låget , vent fejlmeddelelsen , og åbne den igen . Fjern patronen og tilføje en ekstra stykke tape over den næste række ned . Derefter sætte den tilbage i , luk låget , og vent på fejlmeddelelse. Fjern patronen igen og tage tapen af, derefter erstatte den . Dette væsentlige " tricks " printeren til at tro, at det er en ny blækpatron . Gentag med alle andre patroner viser fejlmeddelelser .
3 .
Fjern blækpatronerne , og gnid bunden samt i bunden af blæk bakke med en køkkenrulle fugtet med sprit . Dette vil fjerne enhver klumper af tørret blæk , der kan blokere blæk fra vandløb eller patronen i at kommunikere med printeren .


Previous:nothing Next:Hvordan bruger jeg en HP Scanjet 3970 ? 

Kommentarer

Code:
change