hvordan man kan udføre fejlfinding på en SimpleTech ekstern harddisk

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-10

Hvis du har problemer med din SimpleTech eksterne harddisk , der er et par ting , du kan prøve at få det fungerer korrekt . Sørg for, at du allerede har fulgt den medfølgende vejledning til opsætning af drev på dit operativsystem . Hvis det stadig ikke virker , fejlfinding ville være det næste skridt

Du skal bruge: .
USB -kabel


1
Åbn " Denne computer ". . Hvis drevet ikke vises på listen , kan dette være på grund af for lidt strøm fra en USB- port .
2 .
Tag USB- ledningen og stikket i en USB- port på bagsiden af skrivebordet CPU . Hvis du har en bærbar computer , stik direkte i en USB -port . Brug ikke en USB- hub eller dockingstation .
3 .
Opdater din " My Computer " side . Du bør se den eksterne harddisk er opført som Simple Drive PS .
4 .
Hvis dit operativsystem er Windows Millennium , og du kan ikke se drev på listen , højreklik på " Min Computer " og vælge Egenskaber. Klik på fanen Enhedshåndtering . Klik på plustegnet ved siden af diskdrev . Dobbeltklik på den enhed , der dukker op . I fanen Indstillinger i den side, der åbnes , skal du markere feltet for " aftagelig " og klik på " OK . " Du bliver nødt til at genstarte din computer og formatere drevet .
5 .
I " My Computer ", dobbeltklik på drev ikonet , og du vil blive bedt om at formatere . Klik på " Ja " og derefter " Start ". Formatet Processen vil variere alt efter størrelsen på harddisken . Når det er gennemført , drevet er klar til brug .

gode råd og advarsler


 • Efter du genstarter , kan drevet blive opført som drev X , er dette, fordi det er det næste tilgængelige drevbogstav , der kan tildeles .
 • Når du formatere drevet , vil du miste alle data , så backup enhver data, du ikke ønsker at miste .
 • Hvis du ønsker at bruge drevet på en Mac , skal du omformatere så godt.
 • USB-hubs og docking -stationer kan begrænse den mængde strøm, drevet kan trække fra din computeren.
 • Når du bliver bedt om at genstarte , så gør det eller du vil ikke se drevet på listen.
 • Når du flytter data før formatering , sørg for at det er flyttet til en computer med en kompatibel driver system .


 • Previous:nothing Next:forskellen mellem SDR & DDR -hukommelse   

  Kommentarer

  Code:
  change