hvordan man kan udskrive på klæbende etiketter

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-18

Udskrivning på klistret etiketter er en fælles opgave for mennesker, der arbejder i klubber og organisationer ( udskrivning postlister ) eller folk , der har til skibet ting ( trykning US Postal Service etiketter til pakker , eller UPS etiketter til skibet poster via eBay ) . Mens de særlige træk ved formatering af oplysninger vil variere fra job til job , udskrivning på klistrede etiketter er nem og ligetil

Du skal bruge: .
Computer
Printer.
1 ark Selvklæbende etiketter .


1 .
Generer i mærkningen oplysninger via en brevfletning funktion i et tekstbehandlingsprogram eller ved brug af en online- forsendelsesetiket generator .
2 .
Mark et stykke almindeligt at skrive papir med en highlighter eller sprittusch . Foretages en testudskrift på denne side , så du vil vide , hvilken side af papiret Printeren udskriver på .
3 .
Placer dine etiketter i printeren bakken . Ved hjælp af oplysninger opnået i Trin 1 Sørg for, at etiketterne bliver trykt på den rigtige side .
4 .
Udskriv etiketter ved hjælp af de indsamlede oplysninger i trin 1 .

Tips og advarsler


 • Til udskrivning adresseetiketter i Microsoft Word eller Open Office , se på " Forsendelser " fanen ( i Word ) eller " Mail Merge "( i Open Office Writer ) Og følge instruktionerne for at formatere information på etiketterne . UPS og US Postal Service har web applikationer , der vil hjælpe dig udskrive en korrekt formateret adresseetiketformat så godt.
 • altid udskrive en test ark på almindeligt at skrive papir først, og hold den ( og et ark med etiketter ) front til tilbage mod en lys kilde for at sikre, at alt er foring op .


 • Previous:nothing Next:Hvordan aktiverer jeg ECP på en Dell Dimension 5100 ?   

  Kommentarer

  Code:
  change