hvordan man sikrer et USB-flashdrev

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-18

USB -flashdrev er gode til at transportere filer fra en computer til en anden . Men , flash -drev er små og let stjålet sætte dine fortrolige oplysninger i fare . Ved korrekt kryptere dine data, du kan være sikker på der ikke er nogen adgang til dine filer uden din tilladelse , hvis du mister din flash-drev . 7zip er en gratis arkiv program, der kan kryptere dine filer ved hjælp af næsten umuligt at bryde 256- bit kryptering

Du skal bruge: .
computer med Windows XP eller højere
. .

Download 7zip og Forbered Flash Drive


1 .
Få arkivet programmet 7zip , gratis software , fra deres hjemmeside ( se Resources ) . Køre installationsprogrammet .
2 .
Sæt din flash -drev i en USB -port .
3 .
Format flashdrevet , om nødvendigt ved åbning computer og vælge Formater efter at højreklikke på ikonet for drevet . Format ved hjælp af NTFS -format .

Komprimer og Krypter Brug 7zip


1 .
Vælg de filer og mapper , du ønsker at beskytte ved hjælp af Windows Stifinder .

2 .
Højreklik på de markerede filer for at få genvejsmenuen .
3 .
Vælg 7zip og på den menu, som strækker venstre klik på " Tilføj til arkiv . " Dette vil bringe op 7zip dialogen .
4 .
Navngiv din nye arkiv øverst på skærmen og vælge , hvor du ønsker at gemme den ved hjælp af boksen med tre prikker i det til ret af arkivet navn, som tager dig til Windows Stifinder mappen browser .
5 .
Find din flash -drev , og vælg den som gemmeplacering for arkivet .
6 .
Indtast en adgangskode til arkivet i boksene på højre side af 7zip "Tilføj til arkiv " vinduet. Brug en stærk adgangskode ved hjælp af tilfældige tegn for de mest sikkerhed . Hvis du vil forhindre andre brugere i at se filnavne i arkivet , skal du markere rubrikken "Krypter filnavne . "
7 .
Klik på " OK " og 7zip vil skabe dit arkiv på flashdrevet . Husk din adgangskode , så du kan få adgang til arkivet igen senere .

gode råd og advarsler


  • Du skal have en kopi af 7zip på enhver computer , du bruger til at få adgang til filerne . Kryptere filer til arkiver er den letteste metode til at beskytte data , da hele drevet kan ikke blive krypteret . Når du forsøger at åbne arkivet igen vil du blive bedt om at angive adgangskoden . Enhver, der stjæler din flash -drev vil se en liste af krypterede filer og intet mere , hvis du mister det .


  • Previous:nothing Next:filmscanner vs flatbed scanner     

    Kommentarer

    Code:
    change