magnetiske optisk lagring fordele

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-09

Magnetiske optisk lagring har eksisteret siden midten af 80'erne . Hovedsagelig anvendes til computer backup, magneto-optiske teknologi giver adskillige fordele , som er blevet udnyttet af computer-brugere både i hjemmet og i erhvervslivet. Den magnetiske optisk lagring teknologi gør det muligt for brugeren at gemme store mængder data nemt med tillid til data-kvaliteten af de filer, de opbevarer . Selvom andre lagringsteknologier er kommet, siden magnetisk optisk lagring introduktion er det stadig i brug i dag .

Lagerkapacitet

Magnetiske optisk lagring er blevet sat til brug primært i erhvervslivet på grund af den meget høje lagerkapacitet , at det tilbud om en lav pris . Typisk vil et drev med en magnetisk optisk teknologi skal installeres i en computer med flere skrivbar diske i det på omkring 1 gigabyte hver . Teknologien har tilbudt betydelige fordele for virksomhederne , som skal regelmæssigt at sikkerhedskopiere store mængder data , men som ikke ønsker at betale for dyrere teknologi .

Data Quality

I modsætning til nyere datalagring teknologier såsom DVD-R og CD-R , en magnetisk optisk lagringsenhed konstant kontrollerer de data, det er optagelse på sin disk . Hvis nogen problemer opdages i overdragelsen de straks indberettes til computersoftware. Dette gør det muligt for teknologi til at holde ekstraordinært pålidelige data . Dette er en vigtig fordel i områder med opbevaring sådanne retlige dokumentation og medicinsk billedbehandling , hvor kvaliteten af præcise data er af afgørende betydning .

Levetid

For virksomheder og enkeltpersoner , der har brug for at gemme data i en særlig lang tid , magnetiske optisk lagring giver en betydelig fordel i at de lagrede data på denne måde skønnes at sidste intakte i gennemsnit for op til 30 år . Dette er en betydeligt længere tidshorisont end for nogen andre magnetiske medier . Dette har gjort teknologien et ideelt redskab til arkiveringsformål end blot kort tids opbevaring behov .


Previous:nothing Next:specifikationerne for en Toshiba sa30 -504 

Kommentarer

Code:
change