min Compaq Presario vil ikke starte op

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-30

Når Presario vil ikke starte , skal du tage de nødvendige skridt for at få den tilbage i tjeneste . En række ting kan forårsage en Presario undlader at starte , så det er bedst at tage en trin-for-trin metode til fejlfinding og løse problemet
1 .
Luk Presario computer ned og fjerne netledningen fra bagsiden . Fjern fastgørelsesskruer fra computeren sagen .
2 .
Find sagen fjernelse håndtaget og træk den op for at fjerne tilfælde dække . Til desktop -computere grebet skal være på toppen. For tårn computere grebet vil være på den side . Indstil tilfælde dække side .
3 .
Find CMOS knappen eller jumper på systemkortet . Mange Presario modeller bruger en blå knap til at styre CMOS -indstillinger på computeren , mens andre bruger en lille jumper . At nulstille CMOS-indstillinger og klare eventuelle problemer, der forhindrer computeren i at starte , skal du trykke på den blå knap i 10 sekunder , eller trække den hvide plastik stykke af jumper og lade det ud i 10 sekunder.
4 .
Tryk på " Power " knappen på Presario og se blæseren på strømforsyningen . Det blæser og strømforsyningen er placeret på venstre side på bagsiden af computeren. Hvis blæseren kører langsomt , kan det være blokeret af støv, der er blevet suget ind i computeren . Hvis blæseren ikke kører på alle de strømforsyningen er nok dårlig .
5 .
Spray inde i computeren med en dåse komprimeret luft til at løsne eventuelt snavs. Hvis blæseren stadig ikke spin , vil strømforsyningen skal udskiftes .


Previous:nothing Next:laptop performance -værktøjer 

Kommentarer

Code:
change