Hvordan brænder jeg en DVD på en HP-computer og få den spiller på en dvd -afspiller ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-28

Mange moderne computere leveres med hardware -og softwarekomponenter til at brænde video filer fra din computer til en DVD , som du derefter kan se i en dvd-afspiller . Processen kræver en lille smule af know -how og lidt tålmodighed , og kan anvendes på alle mærke eller model af edb , herunder Hewlett-Packard . Følg denne procedure , og på ingen tid kan du være nyde de videofiler , du har gemt på din HP computer på en DVD -afspiller

Du skal bruge: .
DVD-R eller DVD-RW disk
Brændersoftware .


1 .
Tjek din HP 's disk drev til brænding kapacitet . Bare fordi din computer har et diskdrev betyder ikke nødvendigvis det har evnen til at brænde DVD'er . Kontroller uden for bakken af diskdrevet og kigge efter DVD -logoet med stiliserede DVD bogstaver flyder over en disk . Hvis du ser ordene " Multi Recorder "," DVDR " eller " DVD + RW , " så vil din computer sandsynligvis har evnen til brænde dvd . Hvis ikke , skal du opgradere til en computer , som gør.
2 .
Åbn din brændende software . Hvis du har hardware komponenter til brænding af dvd'er , skal du også bruge softwarekomponenter. Denne software er sandsynligvis allerede på din computer, men hvis ikke , er der mange populære programmer , der anvendes til brænding videofiler ( se afsnittet Ressourcer ) .
3 .
Tilføj videofiler ud af din computer til hovedvinduet af den brændende program til at oprette din dvd. Se efter en ikon der hedder "Tilføj filer " eller " Tilføj video filer . " Konsultere " Hjælp " i menuen i programmet, hvis du ikke er i stand til at finde ud af , hvordan du opretter en brændende projekt . Når du har alle filerne tilføjet til din brændende software , er du klar til at brænde disken .
4 .
Sæt en tom dvd -r eller DVD-RW i computerens diskdrev og Klik på et ikon mærket " Start Burn " eller " Burn ". Processen med at brænde en dvd typisk tager længere tid end lyd-cd'er , så du skal ikke blive modløs , hvis din DVD tager et stykke tid at brænde . Efter at brænde er færdig , teste DVD ved at spille det i din DVD -afspiller for at sikre, at den spiller uden problemer .


Previous:nothing Next:hvordan man ser HDTV på en LCD-skærm 

Kommentarer

Code:
change