Hvordan erstatter jeg en hk n5425 bærbar computer tastatur ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-11

HP N5425 laptop indeholdt en AMD Athlon 4 900 MHz processor , 256 eller 512 MB PC -100 SDRAM , 3,5- tommers diskettedrev , en cd /dvd- combo -drev , 20 GB plads på harddisken , og en 14,1-tommers skærm . Ifølge CNET , var HP N5000 serien er udviklet til ydeevne , netværk , multimedier og øjeblikkelig adgang til programmer. Modellen er udgået af HP

Du skal bruge: .
Lille kærvskruetrækker
. Lille stjerneskruetrækker.


1 .
Sluk computeren, og fjern alle kabler er sluttet til den .
2 .
Find batteriet frigive kontakten på bunden af den bærbare computer , skal du skubbe kontakten den angivne retning og træk batteriet ud . Batteriet vil poppe nogle , når du skubber udgivelsen kontakten .
3 .
Sæt din HP bærbar oprejst på en flad overflade , vender væk fra dig . Du bør se på bagsiden af din bærbare computer .
4 .
Fjern skruerne på hver hængseldæksel ved hjælp af din skruetrækker . De ligger i begge ender af bagpanelet . Skruerne kan Phillips eller slidset .
5 .
Åbn den bærbare så langt som du kan placere kærvskruetrækker hovedet under kanten af en hængseldækslets . Løft hængseldækslet op og over hængslet . Gentag for de andre hængslet .
6 .
Vend den bærbare computer , så det vender opad. Hold den bærbare computer åben . Glid kærvskruetrækker under hver kant af tastaturet dækning og løft for at løsne det . Tastaturet dækning er panelet lige over tastaturet og ofte indeholder en række knapper eller højttalere. Vær omhyggelig med ikke at bryde de faner , der holder det på plads .
7 .
Fjern alle fire skruer øverst på tastaturet ved hjælp af din skruetrækker .
8 .
Løft den øverste kant af tastaturet og Vend forsigtigt den over mod touch pad , sørg for ikke at slæbebåd på kablet fastgøres på undersiden af det . Afbryd tastaturkablet hvor det tillægger bundkortet . Det bør trække fri .
9 .
Løft oprindelige tastaturet ud bærbare computer og kasseres eller der er afsat.
10 .
Placer nyt tastatur på den bærbare computer på samme måde, du havde den oprindelige , så du kan koble kablet . Tilslut tastatur kablet til bundkortet . Det skal bare glide på plads .
11 .
Flip tastaturet over blidt og erstatte de fire skruer på toppen af det .
12 .

Sæt tastaturet på plads igen , og sørg for at få hængseldækslerne over hængslerne . Udskift skruerne på bagsiden af hængseldækslerne .
13 .
Luk dine HP bærbar , vend det og sæt batteriet .

gode råd og advarsler


 • Rengør tastaturet med komprimeret luft til at holde det til at virke ordentligt, og forlænge levetiden af det .
 • Rens aldrig et tastatur med alle væsker ikke godkendt til brug på elektronik .


 • Previous:nothing Next:Sådan nulstiller du en bærbar computer CMOS password   

  Kommentarer

  Code:
  change