Hvordan fjerner jeg en Intel P3 cpu ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-06

Realiseringen af en computer smartere og hurtigere normalt centre omkring to komponent opgraderinger : hukommelse og processor . Mens opgradere hukommelsen kan give en tiltrængt løft , der er grænser for forbedring , det kan give . Opgradering af processor , på den anden side , har et stort potentiale til at accelerere din verden . Pentium 3 processor på første brugte Slot 1 grænseflade, og senere Socket 370 interfacet . Samtidig fjerne enten processor type kan virke skræmmende , er det en enkel proces

Du skal bruge: .
Philips skruetrækker .

Pentium III Socket 370 Processor


1 .
Fjern skruerne i skrivebordet sagen . Sagen er sikret af mindst én, men måske op til seks skruer i ryggen . Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne hver og sæt dem sikkert til side .
2 .
Find processoren ved at lede efter ventilatoren og køleprofil . Kølelegemet med påsatte fan vil være væsentligt større end waferlike processoren selv og generelt plads i form , og sort , guld eller sølv i farver .
3 .
Tag og frigør processor fan fra bundkortet . Der er to primære måder at processor fans og varme dræn er knyttet til bundkort , kan du tjekke din dokumentation for at se , der gælder . Den første metode er gennem en balance-låsesystem i hvilket tilfælde du løfter en låsen på den ene side af ventilatoren , for at kunne tage krogen hele samlingen fra den anden side . I den anden type , er fan knyttet til bundkortet med et enkelt , stort chauffør i det ene hjørne af blæseren . Vend forsigtigt denne driver mod uret , og løft den for at frigøre det fra bundkortet . Typisk køleplade vil blive knyttet til ventilatoren i en semi-permanent enhed , og de vil begge komme væk sammen . Hvis køleplade adskiller fra ventilatoren , forsigtigt trække den væk fra processoren .
4 .
Usikker og derefter vælte processoren . Der er en lille løftestang til den side af processor, der ligger fladt mod bundkortet . Forsigtigt trække det ud lidt væk fra processoren og løft den, indtil den er vinkelret med bundkortet . Dette frigiver processoren .
5 .
forsigtigt greb processoren i kanterne , og træk den ud af stikkontakten . Placer den et sikkert sted og helt statisk gratis , med benene opad .

Slot 1 Forarbejdningsvirksomheder


1 .
Følg de to første trin i afsnit 1 for at åbne den sag , og find det opretstående , patron-lignende Slot 1 processor og knyttet kølelegeme /blæser . Det blæser og køleprofil (som kan være indkapslet i en sort hus og ikke særlig synligt) , vil blive knyttet til den ene side af processoren .
2 .
Fjern fan /køleprofil ved først at frakoble det fra strømforsyningen på bundkortet , så forsigtigt oplåsning det fra processoren og trække den væk . Sæt den til side .
3 .
Grab processoren fast med den ene hånd , og løft den lige ud af sit slot . Processoren for en Slot 1 setup er mindre skrøbelig end Socket 370 processorer , men du skal stadig bruge ekstrem forsigtig med ikke at berøre kontakterne i slutningen af det eller børste dem mod alt andet end en statisk-fri resten .

Tips og advarsler


  • Hvis du opgraderer din processor være sikker på , at det nye er foreneligt med sokkel eller slot på den gamle bundkort og vil arbejde med computerens aktuelle hukommelse , eller RAM .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan starte fra en USB flash disk     

    Kommentarer

    Code:
    change