Hvordan fjerner jeg tastaturet på en Acer Aspire 5600 ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-19

Af alle komponenter i dit Acer Aspire 5600 laptop , sandsynligvis tastaturet tager sværeste at slå . Den konstante dunkende på tasterne kombineret med snavs og skidt , der ofte akkumulerer mellem tasterne kan med tiden efterlade dig med en knap funktionel tastatur . Du har altid mulighed for at tage din 5600 til en reparation tjeneste, skal have en ny installeret tastatur , men tastaturet er en af de nemmeste komponenter til at erstatte i 5600 . Spar dig selv for tid og penge og gøre det selv .

Du skal bruge:
erstatning tastatur
. Phillips og fladt hoved skruetrækkere .
Elektrostatiske håndled band .


1 .
Køb en erstatning tastatur til din Aspire 5600 . Shoppe rundt på nettet for at finde en god pris , men en udskiftning tastatur kan havde , fra 2010 , for omkring 20 dollar. Der henvises til Resources for nogle online forhandlere .
2 .
Tag netledningen fra din bærbare computer og lægge den med forsiden nedad på bordet med fronten opad. Find batteriet langs bagkant af den bærbare computer . Skub låsning switch, der ligger i foran batteriet i centrum , til den ulåste position . Tryk og hold frigivelse skifte til venstre for at låse kontakten . Mens du holder frigivelse kontakten trække batteriet ud af batteribåsen .
3 .
Gør din bærbare computer igen og åbne skærmpanelet så vidt som det vil gå. Find de fire låsetapperne langs toppen af tastaturet . Bøjlelåsene er synlige over den øverste række af taster , mellem tasterne og højttalerne . Brug en flad skruetrækker til forsigtigt lirke låsetapperne løs .
4 .
Løft tastaturet op og fjern tastaturet kablet fra bundkortet .
5 .
Tag din nye tastatur , og tilslut tastaturet kablet ind i nu åben port på bundkortet .
6 .
forsigtigt lægge dit nye tastatur ned i tastaturet området . Kontroller, at kablet ikke er bøjet eller krympede . Skub tastaturet på plads , nederste ende først . Tryk forsigtigt på den øverste ende , indtil låsetapperne låses på plads . Udskift batteriet, og starte din 5600 til at afprøve dine nye tastatur .

gode råd og advarsler


  • altid bære en elektrostatisk håndled band på dit håndled for at holde dig jordet og forhindre skader på din bærbare computer fra statisk elektricitet .


  • Previous:nothing Next:hvordan du gør din bærbare computer snak     

    Kommentarer

    Code:
    change