Hvordan installerer jeg en intel 775 cpu køler ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-05

Intels CPU'er ( CPU'er ) bruger en dedikeret kølesystem til at holde CPU chips i korrekt driftstemperaturer op til 90 grader Celsius . CPU køler er en samling , der kommer i to dele og er installeret direkte på toppen af CPU og CPU soklen . Den nederste del er en heatsink lavet af aluminium finner , der hjælper til at sprede varmen . På toppen vil du se en fan , der også hjælper til at trække varmen væk fra CPU'en . Installation af en køligere på din Intel 775 kan ske med nogle basale værktøjer .

Du skal bruge:
fladt hoved skruetrækker
. Socket 775 kompatible heatsink og blæser .
Antistatisk wriststrap .


1 .
Fjern strømkablet fra bagsiden af computeren . Kig på bagsiden af computeren sag og fjerne eventuelle skruer fra højre side , hvis din sag skal skrues før den åbnes . Fjern computerens kabinet dækslet og læg det til side .
2 .
Fjern den lille ventilator strømstikket fra bundkortet ben . Du kommer til at bruge disse el stifter senere , når du installerer den nye køler forsamling , så glem ikke hvor de er .
3 .
Drej de små caps på hvert hjørne af kølepladen 90 grader mod uret og træk op på hætten . Dette unfastens CPU'en køler fra bundkortet . Twist kølepladen og blæseren lidt til at bryde alle resterende termisk sammensatte sæl og sæt køleanlægget til side .
4 .
Sæt termisk compound på toppen af CPU hvis ingen allerede er anvendt på bunden af din kølelegeme . Du skal kun bruge en lille prik af den termiske sammensatte til at gøre arbejdet .
5 .
Line benene på kølepladen op med huller omkring CPU soklen i bundkortet. Sænk køling samling i hullerne . Tryk på hjørnet hætter i at sikre heatsink til bundkortet . Hætterne siger klik, når de er korrekt installeret i bundkortet huller . Sæt blæseren 's strømkabel i bundkortet magt ben . Sætte computeren sag dækning på og sæt strømkablet .

gode råd og advarsler


 • Det kan være lettere at lægge din computer på sin side, mens du installerer eller udskiftning af køleenhed .
 • En antistatisk håndledsstrop forhindrer skader eller problemer forårsaget af statisk elektricitet under installationen af korrekt jordforbindelse dig .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan gøre usb boot disk   

  Kommentarer

  Code:
  change