Hvordan installerer jeg en processor Athlon X2 ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-12

Ændring af centralenheden , eller CPU , er det en opgradering , som kan have de største mærkbar effekt på ældre computere . Det kræver ofte at ændre andre dele på samme tid , herunder RAM , og lejlighedsvis skærmkortet . CPU'er kommer i en bred vifte af hastigheder og konfigurationer , og den moderne multiple- core CPU svarer til at have flere CPU'er kører ved siden af hinanden . Hastighed er stadig en vigtig bestemmende faktor , når de vælger en CPU og er som regel betragtes som vigtigere end antallet af kerner i processoren indeholder , afhængigt af de programmer , som brugerne vil køre .

Du skal bruge:
CPU
. CPU kølesystem .
Termisk køleplade sammensatte .
Bundkort ( kan være nødvendig) .
RAM ( kan være nødvendig) .
Grafikkort ( kan være nødvendig) .
Strømforsyning eller strømforsyning ( kan være nødvendig) .

Bestemmelse kompatibilitet med eksisterende bundkort


en .
Åbn låget til den maskine, der er blive opgraderet .
2 .
Find mærke og modelnummer af de eksisterende bundkortet .
3 .
Søg på producentens websted eller tjekke ejerens håndbog , der fulgte med bundkortet at afgøre, om den nye dual-core processor understøttes af de eksisterende bundkort .
4 .
Bestil et nyt bundkort hvis det er nødvendigt . Kontroller specifikationerne for den nye bundkort at afgøre, om de eksisterende RAM og grafikkort vil blive støttet af det, og sikre, at der er et tilstrækkeligt antal ekspansion slots til at holde alle de eksisterende bestyrelser .
5 .
Undersøg, om den eksisterende strømforsyning, vil støtte det nye bundkort , specielt om der er en 20 +4 pin strømstik kræves af de fleste moderne bundkort , der understøtter dual-core processorer . Hvis det er nødvendigt , køb en ny strømforsyning eller alternativt en adapter til at levere de nødvendige forbindelse .

erstatte komponenter


1 .
Fjern de komponenter , der vil blive erstattet efter at lukke ned for computeren og afbryde strømforsyningen.
2 .
Installer CPU og RAM på bundkortet , før du installerer bundkortet ind i sagen .
3 .
Sørg for, at alle hullerne i bundkortet , der er designet til fastgørelse af bundkort til sagen have modsætninger ligger under dem , og at der ikke er andre ligger modsætninger , hvor der ikke er nogen huller , da dette kan forårsage en grundstødning problem .
4 .
Installer bundkortet tage sig at bringe den bageste havne med havnen huller i sagen . Udskift den bageste port frontplade om nødvendigt med en , der fulgte med den nye bundkort . Spænd skruerne til en medium spænding , så de er solidt fastgjort , men ikke så meget som at skade bundkortet .
5 .
Påfør en rigelig mængde af termisk køleplade sammensatte til processoren , og derefter vedhæfte den køleløsning , normalt en køleplade med en ventilator , til bundkortet . Forbind ledninger og kabler og installere grafikkort og andre udvidelseskort efter behov.

Færdiggørelse af Installation


1 .
Gem ændringer i det system BIOS hvis du bliver bedt til af systemet , når den opdager den nye hardware . Dette er oftest nødvendigt med RAM opgraderinger .
2 .
Installer opdateret driver filer til bundkortet og video -kortet, hvis det er nødvendigt.
3 .
Afprøve systemet i flere dage ved normale hastigheder uden nogen overclocking for at sikre stabilitet og en ren burn- in processen . Anvende nogen overclocking i små trin , test for hver ændring for at undgå at skade de nye komponenter .

gode råd og advarsler


 • Mange programmer har endnu ikke omfavne flere kerneteknologi og vil køre hurtigere på en CPU i samme klasse med en højere hastighed rating , uanset antallet af kerner . Mindre forbedringer i CPU hastighed vil gøre meget lidt forskel i hastigheden af et system , og bør undgås for at spare penge . Mængden af RAM eller størrelse og stil grafikkortet vil ofte gøre mere ud af en forskel i systemets hastighed end den CPU , alt efter hvilke typer af software , der anvendes . At købe den nyeste CPU er ofte en meget kostbar proces , og det er tilrådeligt at købe en langsommere chip i samme serie for langt færre penge , og vent et par måneder til den pris til at komme ned , før du opgraderer til den nyere chip .
 • altid ekstrem forsigtighed ved håndtering af interne komponenter i computeren , da de er statiske følsomme . Ground ud ved hjælp af en statisk håndledsrem eller anden måde at fjerne statisk elektricitet. Undgå at bøje pins på CPU ved at placere det meget forsigtigt i stikket på bundkortet . Vær meget opmærksom på den nøjagtige placering af kabler og stik , når du udskifter bundkortet eller strømforsyningen .


 • Previous:nothing Next:hvordan man får en HP Scanjet 3300c til at arbejde med vista   

  Kommentarer

  Code:
  change