Hvordan kan jeg fylde 33 og 32 blækpatronen på en lexmark ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-25

Lexmark 32 er en sort blækpatron , som bruges til at give blæk til en bred vifte af Lexmark printer på skrivebordet modeller . I mange tilfælde er det forbundet med Lexmark 33 patronen , en trefarvet inkjet , at give fuld sort /hvid og farve blæk til Lexmark printere . Hvis du beslutter dig for at genopfylde disse patroner , kan du gøre det med en grundlæggende inkjet genopfyldning kit . Korrekt refill både patroner og spar penge over tid

Du skal bruge: .
Genopfyldning sprøjte ( 30 ml )
. Sort printer blæk .
3 genpåfyldning injektionssprøjter ( 10cc ) .
Farveprinter blæk .


1 .
Åbn dækslet på forsiden af din Lexmark printer og korrekt fjern Lexmark 32 og 33 patroner . Kontakt din Lexmark printer brugervejledningen , hvis du er usikker på hvordan man kan fjerne patronerne .
2 .
Placer patroner opretstående , så etiketterne vender opad , så skaller af etiketterne fra patroner .
3 .
Udfyld alle tre 10cc genpåfyldning sprøjter med 7ml . af farvet blæk . Vær sikker på en sprøjte holder gul blæk , den ene har cyan blæk og den ene har magenta blæk . Fyld 30 ml sprøjten med 15 ml . af sort printer blæk .
4 .
Kig ned på overfladen af Lexmark 33 patron , og bemærk de fire genopfyldning huller . Du skal bruge tre af disse fire huller at fylde patronen med farve blæk . Nederst til højre hul skal huse de cyan blæk , vil de nederste venstre hul hus den gule blæk og øverst til venstre hul skal indeholde magenta blæk .
5 .
Force spidserne af de tre 10cc sprøjter i de relevante refill hullet og skubbe den ned inde i patronen . Når det går ned ikke længere , langsomt frigive hver del af farvet blæk i Lexmark 33 patronen .
6 .
Kig ned på overfladen af Lexmark 32 patron , og bemærk de fire genopfyldning huller . Sæt sprøjten med 15 ml . af sort blæk i nogen af disse fire huller og langsomt frigive blækket på samme måde som du gjorde med den farvede blæk .
7 .
Lad etiketterne ud af patroner og ordentligt erstatte patronerne tilbage i din Lexmark printer , og sørg for , at de er fastgjort på plads .

gode råd og advarsler


  • de bedste resultater, gøre det muligt for blæk at afvikle inden for patroner til 8 timer , inden de genoptager udskrivningen .


  • Previous:nothing Next:tips om, hvordan man købe en ny computer     

    Kommentarer

    Code:
    change