Hvordan kan jeg genopfylde en Q2612A tonerpatron ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-12

HP 12A , også kendt som HP Q2612A er en sort tonerpatron , der anvendes til at give blæk til flere af HP 's LaserJet printere . Patronen er i stand til at producere næsten 2. 000 sider , og det er ofte dyrt at erstatte. En mulighed er egnet for mange forbrugere er at genopfylde den eksisterende tonerpatron med ny sort toner blæk . Med den rette metode , kan du fylde patronen og sparer penge

Du skal bruge: .
avis eller køkkenrulle
Lommekniv .
100 gram sorte toner blæk .
Tragt.
Tape .


1 .
Placer tomme HP 12A tonerpatron oprejst på en klar arbejdsområdet er beskyttet af lag af aviser eller køkkenrulle .
2 .
Drej HP 12A blækpatron , så fabrikantens etiket vender mod dig , og vender opad. Find den genpåfyldning hætte på toppen genpåfyldning adgang hullet i øverste venstre side af patronen.
3 .
Skub forsigtigt en lommekniv eller lignende værktøj i mellem genpåfyldning hætte og oversiden af patronen . Langsomt lirke hætten HP 12A blækpatron .
4 .
Placer tragt i genpåfyldning hullet . Langsomt pour netop 100 gram sorte toner udskiftning blæk ind genpåfyldning hullet .
5 .
Fjern forsigtigt tragten for at undgå at spilde toner rester . Sæt hætten tilbage over hullet , sikre, at den er på plads . Tape ned hætten med strimler af lim eller aluminium tape .


Previous:nothing Next:hvordan man fjerner virus fra en usb 

Kommentarer

Code:
change