Hvordan kontrollerer jeg inkjet printer papir ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-05

Inkjet printere er et populært produkt til både kontor -og hjemmebrug. De bruger flydende blæk og spray bittesmå dråber på papir , så varme dem , så blækket tørrer hurtigt og ikke plamage . Nogle papirer er specielt fremstillet til inkjet printere. Glossy og mat papir også arbejde godt for fotografier og farvebilleder . Tjek din printer papir jævne mellemrum for at sikre, at du får mest muligt ud af det

Du skal bruge: . .
Lineal


1
Se på papir eller boks , at papiret kom i. Efter de oplysninger om størrelse, farve og vægt af papiret , skal der være en note om udskrivning brug . Hvis der står " Udviklet til inkjet- printere , " det vil virke optimalt . Hvis det er lavet til at arbejde med laserprintere eller siger noget som helst om dem , kan det stadig arbejde , men blækket kan plette eller skamplet .
to .
Åbn papirskuffen , og træk alle papir . Mål papiret for at sikre, at det er den størrelse , du ønsker . De to mest almindelige printer papirformater 8,5- af -11 inches og 11- af -17 inches .
3 .
Hold stakken af papir lodret , og tryk det mod en flad overflade, sørg for at det er endnu rundt i kanterne . Placer den forsigtigt tilbage i printeren . Under papiret i en pæn stak hjælper printeren trække den ud på en jævn hastighed .
4 .
Check papirbakken for justerbar portioner rundt papiret . Du ønsker bakken at blive lun på papiret-at røre siderne , men ikke skubbe det ind nu!


Previous:nothing Next:hvad er den funktion af en computer -processor ? 

Kommentarer

Code:
change