Hvordan opgraderer jeg en Compaq Presario med sr5310f ram ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-16

På grund af den stigende computeren ressourcebehovet af ny software , skal du muligvis opgradere computeren RAM . Øge mængden af RAM i computeren gør det muligt for evnen til at have flere programmer kørende på samme tid , eller spille videospil , som kræver store mængder af system ressourcer . Når du opgraderer RAM , skal det gøres sikkert , så du ikke skader dig selv eller beskadige computeren dele

Du skal bruge: .
lille stjerneskruetrækker
Kompatibel RAM- modul .


en .
Rør en metalgenstand i nærheden af dig , for at aflade evt statisk elektricitet , som kan have samlet . Computerens komponenter kan beskadiges af statisk elektricitet , og derved skade RAM-modul og selve computeren .
2 .
afbryde strømmen til computeren og andet perifert udstyr ved at trække alle ledninger ud af bagsiden af computeren . Nogle ledninger kan være nødvendigt at være skrues fra computeren . Dette skal gøres for at forhindre eventuelle elektriske strømme fra overføre til computeren , når du fjerner og tilføjer RAM-moduler .
3 .
Drej fingerskruen på bagsiden af sidepanelet med Stjerneskruetrækker for at løsne det . Dette skal gøres for at fjerne sidepanelet for adgang til RAM -moduler inde i computeren .
4 .
Træk i håndtaget på bagsiden af sidepanelet væk fra computeren tårnet for ca 1 tomme , løft og panelet væk fra computeren for at fjerne det .
5 .
Læg computeren på siden langsomt med den udsatte del opad . Gør det muligt for computeren at falde , når du placerer den på sin side kan ødelægge den .
6 .
Find hukommelsesmodulerne i øjeblikket i computeren , og brug din finger til at skubbe låsene er placeret på hver side fra dem ned . Hvis dette gøres korrekt , vil hukommelsesmoduler raise fra stikkene så du kan tage dem .
7 .
Placer opgraderet RAM -moduler i soklen ved let tryk ned på dem , indtil den låse hæve og klikke på plads igen . Dette vil sikre, at RAM- moduler har en ordentlig forbindelse til bundkort og vil ikke falde ud af kontakterne.
8 .
Vip computeren på sin base langsomt . Det bør være i samme holdning, det befandt sig i inden den åbnes.
9 .
Skub sidepanelet tilbage på plads og stram fingerskruen , dermed sikre panelet på plads . Nu kan computeren være tilsluttet tilbage ind i væggen og tændt

gode råd og advarsler


  • Når du opgraderer RAM , bør du spørge en sælger , der RAM -moduler er kompatible med din computer .


  • Previous:nothing Next:hvordan du bygger din egen laptop billigt     

    Kommentarer

    Code:
    change