Hvordan opretter jeg forbindelse til en Compaq docking station ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-21

Compaq Computer er fremstillet af Hewlett Packard Company. Et af de stykker hardware, som du kan bruge til din Compaq er en docking station . Docking station vil tillade dig at bruge din bærbare computer , som hvis det er en stationær computer . Når den er tilsluttet dockingstationen den bærbare computer bruger ikke batteri. Docking station giver dig også adgang til ekstra havne og ekspansion slots, muligvis ikke tilgængelig på din Compaq bærbare
en . .
Tilslut lysnetadapteren boksen til AC adapter stik , der er på Compaq Docking -station . Sæt den medfølgende netledning i strømporten på AC Adapter boks. Sæt den strenget ende af netledningen i en nærliggende stikkontakt .
2 .
Lad ned forsiden af din Compaq bærbare computer. Find den visuelle tilpasning indikator, som er på bagsiden centrum af din Compaq computer .
3 .
Placer computeren på docking station , så den visuelle tilpasning indikatoren på bagsiden af den bærbare computer er på linje med tilpasningen indikator , der er på docking station . De stillinger, på docking station bør tilpasses med hullerne i bunden af computeren .
4 .
Tryk Compaq laptop ned på de to docking station stillinger . Du vil høre et klik angiver, at computeren er fastgjort til stationen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan diagnosticere & fejlfinding skærme 

Kommentarer

Code:
change