Hvordan sætter jeg en computer til et tv sag ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-24

Sætte en computer til en TV sag er forholdsvis enkelt, fordi det kun omfatter transplantation af hardware i en udhulet TV sag shell . Resultatet er en temmelig robust computer sag . Tv'et sagen skal være stort nok til at rumme den grundlæggende struktur af en computer tårn . Skærmen på TV vil ikke arbejde , da alle komponenter i TV skal fjernes for at gøre plads til computeren

Du skal bruge: .
TV
4 Phillips skruer .
Stjerneskruetrækker .
Assorterede skruetrækkere .
Fladskærm .
Bor .
Computer .
Super lim .


1 .
Skru bagsiden af TV- sagen med en skruetrækker. Strip sådanne dele af tv-out i sagen . De fleste af disse komponenter vil blive skruet ind i sagen og vil skulle skrues først . Fjern billedrøret , det er skærmen på TV . Billedrøret vil blive skruet ind i sagen nær foran fjernsynet .
2 .
Tilføj en skærm . Hvis du ønsker at få tv- sagen også fungere som en computerskærm , skal du installere en fladskærm . Mål størrelsen på tv- sagen skærmen og indsæt en fladskærm af samme størrelse i TV sagen . Hvis skærmen passer , pels forkanter af monitoren i super lim . Tryk på skærmen i TV tilfældet rammen, indtil det tørrer . Tv'et sagen nu har en ny fladskærm installeret .
3 .
Sæt computeren tårnet i TV sagen . Fjern alle paneler ( side og /eller top ) på den computer tårnet . Arranger computeren bag skærmen vender tilbage ( væk fra skærmen ) , og tilslut skærmkablet til tårnet . Skrue i bunden af computeren tårnet til TV sagen med fire stjerneskruer og en stjerneskruetrækker.
4 .
Hollow en lille portal ( 8 med 8 inches ) på bagsiden af TV tilfælde benytter en boremaskine . Brug denne plads til at køre kabler fra computeren ud af TV- sag samt at tænde for computeren . Fisk alle kabler ud af bagsiden af tv'et sagen , herunder mus og tastatur kabler . Stik i computeren og skærmen og tænd for dem . Fastgør bagsiden af TV- sagen og skru det på igen . Test for at sikre computeren kører korrekt .


Previous:nothing Next:hvad er Centrino 2 ? 

Kommentarer

Code:
change