Hvordan tilslutter jeg en bærbar computer til en effektforstærker for en dj ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-08

Før opfindelsen af den bærbare computer og MP3 , blev klubben disk jockeys ( DJs ) tvunget til at trække kasser af poster til partier , raves og andre koncerter . I dag kan tusindvis af sange skal lagres på en bærbar harddisk , så steg DJ mobilitet blot ved at tilslutte et par kabler til forstærkeren og de resterende lydsystem . Mens de skridt til at tilslutte en bærbar computer til en lyd- system er stort set de samme til sin traditionelle modstykke , skal DJs sørge ordentlig kabler bruges til at forbinde til effektforstærker.

Du skal bruge:
Multi-kanal mixer
. Effektforstærker .
1 /8 " til 1 /4 " stereo -kabel .
Y-stereo kabel ( 1 /4 " stik ) .
To 1 /4 " mono kabler .
Højttalerne.

Sådan Slut en bærbar computer til en effektforstærker


1 .
Find laptop til hovedtelefoner eller line-out jack . Disse stik er typisk placeret på venstre eller højre side af den bærbare computer selv . Sæt 1 /8 " side af din stereo kabel i dette stik .
2 .
Sæt 1 /4 " side af stereo -kablet i LINE-IN-eller Kanal 1 indgang din mixer . Skifte mixer og laptop på og begynde at spille musik fra den bærbare computer . Du vil kunne høre musikken ved at sætte mixeren 's korrekte lydstyrkeniveauer ( normalt bemærket en fade knap ) , og du kan tilslutte hovedtelefoner på mixerens hovedtelefonstik .
3 .
Find MAIN OUT stik på enten foran eller bag på blanding bestyrelse ( disse stik er typisk 1 /4 " i diameter ) . Forbind den ene ende af 1 /4 " Y-stereo kabel ( til venstre og højre kanal ) til disse stik . Sørg også for, den anden ende af Y-Stereo kabel forbinder til Line IN -stikkene på udgangstrinnet .

Vær opmærksom på højre og venstre kanal , som de er nødt til at matche til at fungere korrekt . De er som regel farvekodede ( venstre for hvid, det rigtige for rødt )
4
Slut den ene af de 1 /4 " monohøjttaler kabler fra udgangstrinnet venstre MAIN OUT -stikket til. talerens VENSTRE MAIN IN -stik ( normalt placeret på bagsiden af højttaleren ) .
5 .
Slut den anden 1 /4 " monohøjttaler kabel fra forstærkeren 's RIGHT MAIN OUT- stikket til talerens højre main IN -stik ( igen , som regel placeret på bagsiden af højttaleren ) .

gode råd og advarsler


 • Snarere end at oprette en power amp og mixer , prøve at arbejde med en powermixer . Powermixere eliminere ekstra kabler og tid som de giver dig mulighed for at indstille lydstyrken og direkte forbindelse til højttalerne .
 • Vær sikker på nominel effekt af højttaleren kan klare produktionen af udgangstrinnet . Ampere , der er for magtfulde , kan forvride og i sidste ende skade højttalerne .
 • Læs instruktionsbogen af mixer og effektforstærker at sikre en korrekt forbindelser .
 • Lav en note, hvis din mixer og /eller effektforstærker udgange via XLR eller 1 /4 " . Hvis det er tilfældet , at du har den rette kabler .
 • Tilslut ikke en mono -kabel til den bærbare computer , da det kun vil producere en kanal af musik ( den venstre kanal ) .


 • Previous:nothing Next:Hvordan fjerner jeg en Dell Inspiron 8500 skærm ?   

  Kommentarer

  Code:
  change