Hvordan udskifter jeg sagen blæser i hp a6530f skrivebordet ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-09

Ventilatorer er ekstremt vigtige for at holde din HP A6530F stationære computer sikker mod skadelige varme . Hvis ventilatoren ikke , overophedning kan beskadige de interne komponenter samt reducere kørehastigheden på computeren . På HP A6530F , er et system blæser placeret inde i tårnet på den nederste del af ryggen panelet . I tilfælde af fan mislykkes, kan du erstatte det

Du skal bruge: . .
stjerneskruetrækker


1
Sluk computeren , afbryde strømkabel , og fjern alle kabler , der er sluttet til computeren . At fjerne alle kabler sikrer sikkerheden af de indre bestanddele , når du åbner pc'en . Også berøre umalet metal før du rører ved indvendige komponenter.
2 .
Skru skruerne , der holder sidepanelet på plads på bagsiden af tårnet . Skub panelet tilbage og løft den ud af computeren . Dette afslører de interne komponenter i PC . Til det nederste højre er det gamle system ventilatoren .
3 .
Tag ventilatoren kablet fra bundkortet . Kablet giver strøm til ventilatormotor .
4 .
Fjern de fire skruer , der holder ventilatoren på plads . Fjerne den gamle blæseren fra computeren .
5 .
holdning den nye ventilator i, hvor den gamle blæser var placeret . Skru de fire skruer i hvert hjørne af blæseren . Sæt blæseren 's strømkabel i bundkortet . Skub sidepanelet tilbage på computeren, og indtil det låser på plads . Spænd panelet skruen på bagsiden af maskinen for at sikre panelet på plads .
6 .
Slut strømkablet og alle ydre enheder til computeren . Tænd computeren og bekræfte , at ventilatoren kører rundt. Slibning lyde kan tyde på problemer med blæseren , såsom forkert installation .

gode råd og advarsler


  • Brug en dåse komprimeret luft til at holde systemet fan fri for støv oprustning og drift optimalt .


  • Previous:nothing Next:Hvordan finder jeg DVD-R/RW drivere til en compaq ?     

    Kommentarer

    Code:
    change