Sådan deaktiverer den indbyggede video på en Sony Vaio

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-25

Deaktivering af bord video kort på din Sony Vaio desktop PC tillader aktivering af en ny video -kort. En video kort opgave er at behandle og derefter vise billed -og video information til film og spil på din skærm . Et indbygget grafikkort er bosat i en chip der er knyttet til de store kredsløb , eller bundkort , inde i computeren sag . Efter at tilslutte en perifer skærmkort til bundkort skifte fra bord til dit nye grafikkort i pc'en BIOS- indstillinger ved opstart . BIOS er et program på dit bundkort , der styrer , hvilke ressourcer PC bruger, når opstartet .
1
Genstart din Windows-baseret pc . . Når genstarten proces begynder at trykke på " Funktion " nøgle, der svarer til " Set Up "eller " BIOS " skrevet i bunden af skærmen . BIOS indstillinger menuen vises . Ofte på knappen for at presse " F1 ".
2 .
Tryk på " Højre pil " for at fremhæve fanen "Avanceret" i BIOS .
3 .
Tryk på " pil ned " tasten for at vælge " Primær Video Adapter " overskrift og tryk på " Enter " tasten . En liste af video indstillinger kommer til syne .
4 .
Brug " Pil ned "tasten for at fremhæve den indstilling, der ikke omfatter navnet " Onboard "for at deaktivere onboard video . Hvis du installerer en ny video -kort vælge den slot type af dit nye grafikkort og klik på " Enter ". Mulighederne omfatter " PCI "," PCI-e "og " AGP ". Åbningen type af skærmkortet er skrevet tydeligt på den originale pakke du har købt det i.
5 .
Tryk på " Function "-tasten på tastaturet den svarer til " Save and Exit " at holde din nye video indstillinger . PC'en starter udnytte de nye grafikkort i stedet for onboard video .

gode råd og advarsler


  • Onboard video kan ikke være deaktiveret på en Sony Vaio laptop , da du kan ikke tilføje nye video kort til bærbare computere .


  • Previous:nothing Next:Hvordan ændrer jeg strømmen adgangskoden til en ibm thinkpad 765 computer ?     

    Kommentarer

    Code:
    change