den bedste hukommelseskort til Canon sd1100

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-16

Fordi din Canon SD1100 skyder med 8- megapixel opløsning og gemmer billeder til en on- board SD -kort , hvordan du planlægger at bruge dine fotos spiller en stor rolle i valget af din lagringsmedium . Prishensyn og længden af tid , du forventer at være væk fra din computer også påvirke den retning, du vil vælge dine lagermedier .

512MB SD -kort

Selv om høj opløsning kameraer og digitale videooptagere har i vid udstrækning gjort 512 SD -kort forældet , kortene er afgjort den mest overkommelige form af lagermedier du kan bruge med din SD1100 . Mens prisen er lokkende , det er ikke uden grænser: brugere optagelse på en 512 SD -kort vil blive begrænset til blot 139 billeder per kort , når du bruger kameraets højeste kvalitet indstillinger . For brugere, som planlægger at være tæt på en computer til at overføre deres filer , eller skyder lavere opløsning fotos til brug online , er en 512 kort den bedste værdi .

8GB SD -kort

Selv om de tilbyder 16 gange størrelsen af lagerkapaciteten for en 512MB kort , 8GB kort er ofte kun lidt dyrere . Den relativt billigt lagermedie er stadig parat til at eje mere end 700 fotos taget i kameraets højeste opløsning indstillinger , og er ideel for turister ledes ud på midten af længden fart , der ikke har evnen til at rutinemæssigt overføre filer fra deres kamera til en enhed til at rydde op lagerplads .

32GB SDHC kort

SDHC -kort er designet til at fungere hurtigere og har en øget mængde af opbevaringsplads . På toppen af forbruger- elektronik hob er 32GB SDHC -kort . Designet mere for højere kvalitet professionelle kameraer, som skyder i RAW filformater eller til SD videooptagere , kan disse kort stadig anvendes i en Canon SD1100 . Den høje lagerkapacitet har nok plads til at stash tusindvis af fotografier , så selv den mest inkarnerede Shutterbug til at skyde uden at bekymre sig at løbe tør for lagerplads . Selv om disse kort er dyrere , bør nøje forbrugerne let kunne finde en fra en velrenommeret producent for mindre end $ 100 , som i 2010 .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette billeder fra et CF -kort 

Kommentarer

Code:
change