hvad er Centrino 2 ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-24

En Intel Centrino 2 er en bærbar computer eller mobil enhed CPU linje . Det følger den oprindelige Centrino linje og indeholder de samme integrerede grafik og understøttelse af trådløs funktionalitet som før , bare bedre . Disse CPU'er er designet til at spare laptop batteri

Funktion

Centrino 2 CPU'er er særlige bærbare versioner af Intels Core 2 Duo CPU linje . De spænder fra en Core 2 Duo 2 . 26 gigahertz ( GHz ) til en Core 2 Extreme 3,06 GHz . En Centrino 2 CPU er kompatibel med en Socket P bundkort , som bruger 478 pins ( ikke at forveksle med Socket 478 ) .

Strømforbrug

Centrino 2 CPU'er er designet til at spare på batteriet på bærbare computere . De har også en strømbesparende Wi-Fi Link 5000-serien integreret trådløst kort . Elforbruget i en Centrino 2 CPU løber fra en 25- watt termiske design power ( TDP ) rating for en P8400 til 44 watt i en X9100 Core 2 Extreme -model CPU . P- serien CPU'er er de laveste strømforbrugende af Centrino 2 familien .

Grafik -support

Følger med Centrino 2 familie -teknologi er integreret grafik støtte . Integreret grafik betyder blot , at i stedet for brug for en separat grafikkort , bundkort selv håndterer grafik forarbejdning . Centrino 2 CPU'er bruge Mobile Intel 45 Express chipset . Dette chipset er kendt for at levere glatte Blu-ray videoafspilning .


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg diagnosticere problemer for en hp 7100 ? 

Kommentarer

Code:
change