hvad er en CardBus type II PC Card slot ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-05

Computere kan fungere effektivt som stand-alone enheder . De kan også blive styrket ved at tilføje et vilkårligt antal af perifere enheder , fra grafikkort til lydkort . Disse og andre kort passer ind i bestemte slots , eller stik i computerens . En sådan plads er Cardbus type II PC card slot

Definition

Cardbus type II kort er en variation af PC -kortet og tilbyde en 16- bit eller 32- bit bus , eller data kanal. En smule , eller binær ciffer , udgør en grundlæggende enhed i digital information . En Cardbus kort fungerer som et plug -in komponent , der forbinder til bestemte slots på bundkortet , og det huser kredsløb, der i forbindelse med mange fælles eksterne enheder . Cardbus kort kan anvendes til sådanne perifere enheder som netværkskort og lydkort .

funktioner

Cardbus Type II -kort har input og output støtte og give stik og slots til enheder , som computeren har ingen intern indbygget understøttelse . Nogle Cardbus Type II -kort , som modem -kort , indeholder et udtrækkeligt stik , der giver indsættelsen af et kabel fra oven .

Interface

Cardbus Type II -kort interface via en særligt udpeget type II slot på bundkortet , en dual-fit sokkel med nogen hindring i mellem, hvilket gør det muligt at også huse to type I kort på en gang .


Previous:nothing Next:Hvordan kontrollerer jeg inkjet printer papir ? 

Kommentarer

Code:
change