hvad er en arv edb-system ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-27

Legacy edb -systemer er maskiner , der er forældede . Selskaber og den militære holde ældre systemer kørende , fordi de indeholder årtiers vigtige data . De store producenter af arven computere medfølgende Digital Equipment Corporation ( DEC) , Hewlett-Packard ( HP ) og International Business Machines ( IBM )

december

December fremstillet computere i over 40 år og produceret nogle af de mest kendte systemer, der er nu arv maskiner . Disse maskiner er stadig vedligeholdes af selskaber for at bevare gamle data . De omfatter PDP , den VAX og DEC Alpha . Compaq købte december i 1998 .

HP

Hewlett-Packards historie producere computere har rødder i post-graduate år stiftere Bill Hewlett og Dave Packard i løbet af 1940'erne . HP 's arv systemer omfatter business computing servere som HP 9000 , som anvendes af store virksomheder i mange år, men nu afbrydes .

IBM

IBM , en af verdens største teknologivirksomheder , begyndte at producere mainframe -computere i 1950'erne . Den til tider Behemoth maskiner var en fast del af it operationer for mange virksomheder. Der er emulatorer designet specielt til at få adgang til IBM mainframe data via Windows -computere .


Previous:nothing Next:Hvordan opgraderer jeg hukommelsen konfigurationer på en Compaq Presario ? 

Kommentarer

Code:
change