hvordan du fjerner & geninstallere laptop knapper

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-20

Der er tidspunkter, hvor det er nødvendigt at fjerne og installere en nøgle på din bærbare computer tastatur . Dette ofte virker som en skræmmende opgave bedre overladt til computer reparation teknikere . Men at fjerne og geninstallere laptop knapper er en simpel opgave , som du kan udføre i løbet af få minutter . Selv tastaturer kan have forskellig størrelse nøgler og stilarter , som alle bærbare computere tastaturer er næsten identiske. Uanset om du udskifter en nøgle , rengøring tastaturet eller fastsættelse af en knækket nøgle , der udfører denne opgave selv kan spare dig tid og penge .

Du skal bruge:
sprit
. Vatpinde .
Flad skruetrækker .


1 .
Luk den bærbare computer, tag AC strømforsyningen og fjerne batteriet . Vælg den bærbare computer nøgle , du ønsker at fjerne. Du bør kun fjerne en tast ad gangen , så du ikke får komponenterne af nøglerne blandet op .
2 .
Tag fat i overkanten af de vigtigste og skrællen det mod bunden . Nøglen vil pop off . Placer nøglen til side .
3 .
Fjern klip komponenter fra tastaturet eller bagsiden af den fjernede nøglen . Disse komponenter omfatter gummi tastatur membran , som giver resistens for de centrale , og to plast opbevaring indehavere , der holder nøglen til tastaturet .
4 .
Rengør overfladen af tastaturet , hvis nødvendigt . En vatpind fugtet med sprit er effektiv til rengøring af overfladen på tastaturet . Tillad sprit til at tørre , inden du forsøger at geninstallere nøglen .
5 .
Placer gummi tastaturet membran i midten af den tomme centrale sted på tastaturet . Den brede del af basen skal være i bunden .
6 .
Placer U-formet plast opbevaring indehaveren i det tomme centrale plads , således at U-formen er under gummimembranen og at den øverste del af tilbageholdelsen indehaveren linjer op med klip på tastaturet .
7 .
Slut tilbageholdelse holderen til klip ved at trykke på toppen af enheden med en skruetrækker indtil fanerne klikker på plads .
8 .
Sæt den anden tilbageholdelse indehaveren til toppen af den fjernede centrale ved at skubbe plastiktappene i klip på tasten . Tilbageholdelsen Indehaveren skal bevæge sig frit , mens der er knyttet til tasten .
9 .
Hold tasten lodrette og lad fastholdelse indehaveren til at svinge åbne , danner en ret vinkel med nøglen . Skub bunden af tilbageholdelsen indehaveren knyttet til nøglen i klip i bunden af den tilbageholdelse, indehaveren knyttet til tastaturet overfladen . Forbind klip sammen med den flade skruetrækker , indtil du hører klippene hørbart " snap " sammen .
10 .
Fold tasten nede og trykke det fast med en finger , indtil du hører den klikker på plads . Tjek dit arbejde ved at tage fat i kanten af de vigtigste og rykke det forsigtigt , sikre, at den ikke kommer løs . Verificere nøglen virker ved at dreje den bærbare computer på og skrive med det .

gode råd og advarsler


  • Hvis du har problemer med at fjerne taster med fingrene , glide flad skruetrækker under toppen af nøglen til pop det ud .


  • Previous:nothing Next:hvordan man sikker forbindelse en SATA kabel     

    Kommentarer

    Code:
    change