hvordan du foretager fejlfinding en acomdata ekstern harddisk

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-12

En Acomdata ekstern harddisk er en god løsning til sikkerhedskopiering af dine data og mediefiler . Hvis du har prøvet at tilslutte din eksterne harddisk til din computer og fundet , at det ikke er at blive anerkendt , har du sandsynligvis ikke har den rigtige driver installeret på din computer . Opdatering af din chauffør vil give computeren evnen til at genkende harddisken og overføre data . Running en Windows Update er ikke svært , og du behøver ikke en computer specialist til at gøre det
1 .
Slut Acomdata ekstern harddisk til din computer via USB -kabel , der fulgte med drevet.
2 .
Klik på " Start " knappen på din computerskærm og Klik derefter på " Control Panel " fanen .
3 .
Klik på " System "knappen og derefter klikke på " Automatiske opdateringer "fanen , hvis du kører den klassiske opfattelse . Hvis du kører standard , skal du klikke på " Ydelse og vedligeholdelse "knappen og derefter klikke på " System " fanen .
4 .
Klik på " Automatiske opdateringer "og ændre på knappen til " Til " i vinduet . Vent til dit system til at lede efter driveropdateringer .
5 .
Klik på USB-driveren opdatering og derefter klikke på knappen " Install ". Vent til computeren for at installere driveren .
6 .
Genstart dit system ved at klikke på " Start "," Turn Off Computer "og derefter " Genstart ".


Previous:nothing Next:Hvordan installerer jeg en processor Athlon X2 ? 

Kommentarer

Code:
change