hvordan du installerer en Iomega Zip drev på windows xp

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-11

Ligegyldigt hvor meget lagerplads, du har til rådighed på en pc , er der normalt behov for mere . Som filstørrelser vokse og pc-brug strækker sig i en række forskellige måder , at finde ekstra lagerplads bliver en prioritet for enhver bruger . Iomega ZIP drev er ekstern high-density diskdrev , der kan give den brug for lagerplads . Den yderst bærbare drev forbinder med din pc via enten en USB- eller FireWire-kabel , som giver lagerkapacitet på op til 750MB pr disk . Anlægget til en Windows XP- udstyret PC er en hurtig proces , der kræver lidt mere end at sætte disken i og indlæsning den medfølgende driver . Når tilsluttet , drevet udvider din lagringskapacitet med samme træk-og -slip- fil funktioner, som findes med alle interne harddisk
1 .
Tænd for strømmen til pc'en , og vent for systemet at starte fra Windows XP -operativsystemet på skrivebordet .
2 .
Læg mærket cd'en "Start Her First " , der fulgte med Iomega Zip-drev ind i dit system 's cd-rom- drev . Luk drevet og vent til menuen på cd'en for at starte automatisk . Hvis Autoplay ikke er funktionelt på din Windows XP , og derefter dobbeltklikke på " Denne computer " ikonet på skrivebordet , efterfulgt af "CD " ikonet for at åbne cd-menuen . Klik på "Start " ikonet for at starte opsætningen installationen for Zip- drev .
3 .
Vælg et sprog i åbningen skærmen , og derefter klikke på " IomegaWare "-ikonet . Tryk på " Klik for at Install "for at starte installationen af softwaren til Zip -drev . Følg installationsvejledningen , som setup software til at installere systemet drivere er nødvendige for at køre Zip -drev .
4 .
Slut Iomega Zip drev til pc'en ved hjælp af enten USB eller Firewire stik . Placer den ene ende af stikket i bag på Zip -drev , og derefter slutte den anden ende af stikket til USB -eller 6- pin Firewire -port i den bageste af PC , efter stik valgte type . Kun ¨¦n type forbindelse på et tidspunkt kan anvendes .
5 .
Slut strømforsyningen til Zip-drev , og sæt derefter netledningen i en stikkontakt . Når du sætter strøm til den tilsluttede drev , vil Windows XP genkender drevet , indlæsning af installerede drivere til drevet drift . En genstart kan være nødvendig for afslutningen af driverinstallationen . Genstart systemet efter behov og derefter bruge det installerede drev med en ZIP -disk , som du ville enhver harddisk installeret på dit system .


Previous:nothing Next:Forskellen mellem PC2100 & PC2700 hukommelse 

Kommentarer

Code:
change