hvordan du installerer en emachines cpu fan for Celeron & P4

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-02

En Emachines Computeren bruger en blæser til at holde computerens central processing unit , eller CPU , der kører ved optimal temperatur . Hvis din CPU køleventilator svigter eller ikke fungerer ordentligt , kan fysisk skade på CPU eller bundkortet opstår på grund af højere end anbefalet temperaturer . Udskiftning af CPU-blæser på en Intel Pentium 4 eller Celeron kræver udskiftning af hele CPU køling forsamling , da blæseren er knyttet til den heatsink

Du skal bruge: .
Socket 478 kompatible fan og heatsink samling .
Stjerneskruetrækker .
Flad skruetrækker .
Antistatisk håndledsrem .


1 .
Sluk din eMachine computeren, og fjern strømkablet fra bagsiden af computeren . Find de to skruer på højre side af bagsiden af kabinettet . Fjern disse skruer med Phillips skruetrækker , og skub det højre panel ind mod dig for at få adgang til indersiden af eMachine .
2 .
Se den aktuelle CPU heatsink og blæser . Det er i midten af bundkortet . Træk ventilatoren magt kabelstik ud bundkortet . Lav en note af bundkortet magt pin placering for installation af nye ventilator og heatsink .
3 .
Tryk op på de to klip på hver side af ventilatoren . Forlade disse i en oprejst position . Skub flad skruetrækker ind i den lille lund ligger på hjørnet af blæseren . Skruetrækkeren skal glide nemt ned i mellem de sorte plastik låsen på kølepladen og holdeclips på CPU soklen . Spin skruetrækkeren mod afkøling forsamling for at frigøre låsen . Gentag dette på alle hjørner .
4 .
Sno afkøling forsamling inden du trækker op for at fjerne det fra tilfældet. Dreje det fjerner alle resterende bånd , at CPU og heatsink kan skyldes den termiske sammensatte på kølepladen . Sæt den originale køling forsamlingen til side .
5 .
Placer den nye heatsink og blæser , så hjørnerne af kølepladen 's låsene passer sammen med samlerammen omkring CPU soklen . Fjern plastfolie i bunden af kølepladen , hvis det har en termisk sammensat allerede anvendes . Påfør termisk sammensatte direkte på den CPU , hvis kølepladen ikke kommer med nogen . Tryk jævnt ned på afkøling forsamling til at sikre en ordentlig forsegling .
6 .
Tryk køle forsamling ned , indtil låsene på kølepladen fangst om fastgørelsesklemmerne . Skub clipsen håndtag ned på blæseren og tilslut den til magten ben på bundkortet . Skub i sagen dækning og stik i computeren.

gode råd og advarsler


 • Du kan eventuelt prøve at indstille din computer på sin side , mens du installerer heatsink og blæser forsamling . Det er normalt lettere at tilpasse komponenter, når du kan arbejde på det top down stedet for at gå fra siden .
 • Brugen af en antistatisk håndledsstrop kan reducere chancerne for statisk elektricitet beskadige eller endda ødelægge en følsomme computer komponent som CPU . Hvis du ikke har en antistatisk håndledsstrop , kan du jorde dig selv på computeren chassis og tage skridt til at undgå at skabe statisk elektricitet , som ikke bærer sokker på gulvtæppet .


 • Previous:nothing Next:oplysninger om lexmark X4550 printer   

  Kommentarer

  Code:
  change