hvordan du installerer en lydenhed på computeren

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-10

Før du kan bruge en ny lyd enhed på en computer , skal du afslutte processen med at installere det . Tilføjelse af nye hardware ofte kræver at fuldføre den fysiske installation og en medfølgende software installation . Proceskrav og færdiggørelse variere , men i de fleste tilfælde installation vil tage færre end 10 minutter

Du skal bruge: .
Computer med internetadgang
Installationsdisk leveres med lydenheden .


1 .
Sluk computeren , og tilslut derefter alle kabler og ledninger . Hvis lyden enheden ikke kræver interne installation , skal du sætte enheden i den korrekte port og gå videre til Trin 5 .
2 .
Åbn sidepanelet at få adgang til indre funktioner på computeren . Denne proces afhænger af modellen , så tjek manualen , hvis du er i tvivl om hvordan du fjerner panelet .
3 .
Rør en metalgenstand uden for computeren for at fjerne eventuelle statisk elektricitet i din krop og forhindre eventuelle skader på computeren . Gentag med jævne mellemrum .
4 .
Find den korrekte slot og dias i lydenhed . Udskift sidepanelet tilslut alle ledninger og kabler , og start computeren .
5 .
Placer lydenhed installation disk i computerens cd -eller dvd-rom bakke eller gå til enheden producentens hjemmeside og hente de nødvendige drivere .
6 .
installere driverne. Installationsdisken Programmet bør starte automatisk . Hvis det ikke , skal du klikke på cd -eller dvd-rom -ikonet på skrivebordet for at indlede processen . Hvis du har downloadet drivere, skal du klikke på cd -eller dvd-rom -ikonet på skrivebordet for at indlede processen . Følg anvisningerne , og fuldføre installationen .
7 .
Genstart computeren , hvis det kræves .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger et flashdrev til at gemme e-mail- adresser 

Kommentarer

Code:
change