hvordan man deaktiverer lenovo trådløse

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-18

De fleste Lenovo -computere sælges med en slags trådløst netværkskort pre-installeret , så du kan tilslutte trådløse netværk og surfe på internettet uden besværet med at køre Ethernet -kabler til computeren . Trådløse adaptere bruge elektricitet, selv om, og kan nogle gange give andre brugere en måde at få adgang til din computer uden din tilladelse . For at få ekstra batterilevetid og sikkerhed , skal du deaktivere den trådløse adapter på Lenovo-computeren
1 .
Kig på forsiden af den bærbare computer (hvis du bruger en bærbar) for en lille , flad sort skifte . Der er to computer ikoner på hver side af kontakten-det ene med buede linjer ved siden af computeren og en uden
2
Skub knappen mod computerikonet uden buede linjer ved siden af. for at deaktivere alle Lenovos bærbare trådløse enheder , som trådløst netværk og Bluetooth modtagere .
3 .
Højreklik på det trådløse netværk modtagelse ikonet på proceslinjen i Windows og vælge "Åbn Netværks-og Delingscenter " hvis Lenovo-computeren ikke har den trådløse switch .
4 .
Klik på " Wireless Network Connection " linket i højre side af vinduet , i "Vis dit aktive netværk " sektionen .
5 .

Klik på " Disable " knappen i " Wireless Network Connection Status " vinduet for at deaktivere Lenovo computerens trådløse adapter .


Previous:nothing Next:hvad er usb 2 hastighed ? 

Kommentarer

Code:
change