hvordan man kan adskille en bærbar computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-21

Bærbare computere, som med alle elektroniske apparater , har tendens til at blive nedbrudt i resultater over tid . Måske ønsker du at skille din bærbare computer til service er det , eller at erstatte eller opgradere en intern komponent . Den nøjagtige procedure for at tage ud en bærbar computer , afhænger af dens mærke og model . Før du begynder , kan du læse dokumentationen til produktet omhyggeligt for at forstå arkitekturen i enhedens

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Antistatisk håndledsrem .
Produktets dokumentation.


1 .
Luk computeren ned, og fjern strømkablet . Vend den bærbare computer over og fortryde plast batteriet casing nederst . Fortryde låsemekanisme , såsom en lås eller et klip , for at fjerne dækslet . Hæv batteripakken fra bugten og sæt den til side .
2 .
Frigør harddisken . Find den dækker over drevet , og fjern det ved at løsne skruerne eller enhver anden låsemekanisme . Med dækslet , fjern harddisken fra sine kammer ved at hæve den fra siderne eller trække sine fane .
3 .
Fjern alle optiske drev ( cd-rom eller dvd-ROM ) . Fortryde en eller flere skruer , der er knyttet drevet til den bærbare computer huset eller chassis . Træk drevet fra siden af den bærbare computer . Afhængigt af mærke og model på din bærbare computer , kan du ikke nødt til at fjerne eventuelle skruer . Hvis ikke , skal du bare tage det ved at skubbe drevet fra bugten under den bærbare computer .
4 .
Afinstaller trådløse kort . Fjern låget for at få adgang til kortet i stikket, og fortryde skruen er knyttet til holderen . Frigør de to ender af det trådløse antenne og tryk låsene på hver side , væk fra åbningen . Den trådløse Kortet skulle nu ud, at holde kortet og træk det forsigtigt ud
5
Fjern hukommelsesmoduler ( RAM ) . . Slip dækslet på hukommelsesmodulrummet ved at løsne skruer eller glidende låse og med en flad spids gennemføre for at hæve det fra huset . Tryk låsene i begge ender af pladsen væk fra hinanden , hukommelsesmodulet springer op . Tag fat i modulet og langsomt trække det ud . Fjern alle hukommelsesmoduler på samme måde .
6 .
Fjern tastaturet panelet . Fjern plastik strimlen rundt på tastaturet for at få adgang til skruerne , der er knyttet tastaturet til den bærbare computer. Brug en flad gennemføre for at lirke strip tabe og eksponere skruer nedenunder . Der henvises til din dokumentation for oplysninger om , hvilken placering , hvorfra man kan høste strip . Tage kablet forbinder tastaturet til bundkortet .
7 .
Fjern skærmen forsamling. Denne proces vil også afhænge af fabrikat og model af bærbare computer. Der henvises til dokumentation for nøjagtige placering af skruer og andre låsemekanismer . Fjerne små gummi faner og fortryde skruer nedenunder for at løsne ringen ( plastic rammen omkring LCD- panelet ) . Høste ringen og fjern inverter board nederst på skærmen . Frakoble den video -kablet og strømkablet fra LCD- panelet og helt fjerne det fra den bærbare computer .
8 .
Fjern det øverste og nederste kapslingen . Find og fjern skruer og clips holder top og bund dækker til chassiset . Der kan være op til 20 skruer , afhængigt af modellen . Fjern bundkort fra chassiset ved at fortryde 03:58 skruer på forsiden og i bunden af den bærbare computer . Slip vedhæftede filer og træk bundkortet.

gode råd og advarsler


 • Bær en antistatisk armbånd at forhindre skader på indvendige komponenter .
 • Demontering en bærbar computer , vil ugyldiggøre dets garantien kontrakt .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en WD ekstern harddisk   

  Kommentarer

  Code:
  change