hvordan man kan genoprette billeder fra et CF -kort

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-16

Nogle digitale kameraer kræver en CompactFlash ( CF ) kort til at gemme billeder . Disse kort er små og bærbare , hvilket gør dem velegnede til bærbar elektronik . For at gendanne slettede billeder fra dit CompactFlash -kort , skal du slutte den til en computer . CompactFlash -kort havne er normalt ikke bygget ind i computere . Hvis din computer ikke har den korrekte port , så du skal købe en CompactFlash til USB konverter . Når du har det, i forbindelse CompactFlash -kortet i CompactFlash slot på konverteren og sætte USB- stikket ind i en ledig USB stikket på pc'en .

Du skal bruge:
Computer
. Recovery software .


1 .
Download gratis LETHED Slettet Filgenoprettelse . Vælg den harddisk i Recovery Wizard . Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af miniaturebilledet af den fil, du ønsker at gendanne . Tryk på knappen "Gendan" øverst på skærmen .
2 .
Indløs fjernede filer med den gratis Gentage programmet . Brug skærmbilledet til valg til at vælge det drev . Søg de slettede filer i den genererede liste . Brug " Gendan " knappen, når du finder de filer , du har brug for .
3 .
Scan din harddisk for slettede filer med eIMAGE Recovery 's opsving værktøj. eIMAGE vil genoprette omformateret filer , i modsætning til de gratis programmer , der vil kun gendanne slettede filer ( der er dog en involveret udgift-$ 27 som i august 2010) . Klik på de filer, du ønsker i højre kolonne og tryk på " Gendan " for at hente dem .

gode råd og advarsler


 • Hold CompactFlash -kortet i en sag for at beskytte det fra ekstreme temperaturer .
 • Vand vil ødelægge dit CompactFlash -kort .


 • Previous:nothing Next:Hvordan tilføjer jeg en Philips webcam til en eMachine computer ?   

  Kommentarer

  Code:
  change