hvordan man kan justere bios for en bærbar , der ikke vil starte

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-18

Når en bærbar computer vil ikke starte , er de valg noget begrænset . En af de første ting at prøve er at starte computeren til en anden enhed, såsom en operativsystem -cd eller en tommelfinger drev , der indeholder systemfiler . Før der kan gøres , skal du først komme ind i den bærbare pc's indstillinger , eller BIOS . Når i BIOS , kan startrækkefølgen justeres , så den bærbare computer ser ud til ikke at dens interne harddisk , men til en af disse eksterne enheder
1 .
Tryk på " Power " knappen på den bærbare computer og se skærmen nøje. Lige efter hukommelsen tælle en besked , der lyder " Tryk X for at indtaste setup " skal vises . Den nøjagtige nøgle, du bruger , vil variere fra producent til producent-mange HP og Compaq -computere bruger F1 eller F10 tasterne , mens mange Dells bruge F2 eller F12 tasterne
2
Tap. på den pågældende tast , indtil det setup -menuen vises . Pil over til " Avancerede indstillinger " menuen og se efter en indstilling, der hedder " Boot Order . "
3 .
ændre prioriteten af cd-drevet eller USB- drev , alt efter hvilken enhed, du vil bruge til at starte afvisende bærbare computer ved hjælp af pilene . Hvis operativsystemet cd , der fulgte med den bærbare computer er tilgængelig , kan du måske starte til det og gøre en reparation af operativsystemet på den bærbare computer . Hvis du har et gemt billede på en tommelfinger drev , boot til at genoprette den bærbare.
4 .
Tryk på " Esc " tasten for at komme ud af setup menuen . Vælg " Gem indstillingerne og afslut " mulighed for at gemme ændringerne i startrækkefølgen. Tillad den bærbare til at genstarte og starte op fra CD eller USB- drev .


Previous:nothing Next:min computer vil ikke starte med en ekstern harddisk tilsluttet usb



 

Kommentarer

Code:
change