hvordan man kan konvertere FAT32 til NTFS bootcamp

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-19

Konvertering af en Microsoft Windows XP File Allocation Table ( FAT32 ) partition til New Technology File System ( NTFS ) i Boot Camp hjælpeprogram til Apple Macintosh computere kan du ændre din Windows XP -partition til hurtigere og mere sikkert NTFS -filsystemet . NTFS- systemet også kan du gemme store filer , med grænsen for størrelsen af en enkelt fil begrænset til mængden af ledig plads på disken . Omvendt er filer begrænset til 4 GB i størrelse med FAT32 -filsystemet . Jo hurtigere NTFS -filsystemet også lader utilities som DISKPART og FORMAT løbe hurtigere i tilfælde af at du yderligere partitionere din harddisk i fremtiden.
1 .
Boot i Windows-partition på din Mac vha. Boot Camp . Tryk på power -knappen på din Mac og trykke på og holde " Option " -knappen , når du hører Mac kime . Brug piletasterne til at vælge din "Windows "boot -drev, og tryk på "Return ".
2 .
Opret en sikkerhedskopi af alle oplysninger , du ønsker at bevare i tilfælde af et problem med FAT32 til NTFS konvertering . Du kan gemme filer på et eksternt drev , brænde dem på en disk ved hjælp af et optisk drev eller gemme dem på en anden partition på din interne harddisk . Du skal blot trække og slippe filer til at gøre en sikkerhedskopi .
3 .
Log ind på din Windows XP- installation ved hjælp af en administratorkonto og en adgangskode .
4 .

Åbn " Start " menuen og klik på " Run ". Skriv " cmd " i Kør -vinduet og tryk på " Return ".
5
Skriv følgende kommando i vinduet Kommandoprompt .


convert C: /FS : NTFS

Vælg muligheden for at få konverteringen køre den næste gang computeren genstartes
6 .
Genstart computeren og tryk på " Alternativ "-tasten for at vælge din " Windows " partition som startdrevet .
7 .
Vent på partitionen til at konvertere fra FAT32 til NTFS .
8 .
Log ind for at Microsoft Windows XP . Din Boot Camp partition er blevet konverteret fra FAT32 til NTFS .

gode råd og advarsler


  • Selv miste data, samtidig med at konvertere dine Boot Camp partition fra FAT til NTFS er usandsynligt , bør du tage en sikkerhedskopi af alle filer eller mapper nødvendige i tilfælde af at du skal omformatere drevet og geninstallere Windows ved hjælp af Boot Camp -assistent i Mac OS X. Desuden kan konverteringen til NTFS ikke fortrydes uden at formatere drevet og slette alle lagrede oplysninger på det . Men som NTFS er nødvendig for senere versioner af Windows end XP , vende tilbage tilbage til FAT32 -filsystemet er ikke sandsynligt nødvendigt .


  • Previous:nothing Next:Hewlett- Packard Deskjet 6980 inkjetfotoprinter oplysninger     

    Kommentarer

    Code:
    change