hvordan man kan konvertere en intern DVD-brænder til eksterne

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-22

En ekstern DVD -brænder giver fordele i forhold til et internt drev , herunder overførsel og bekvemmeligheden ved at kunne bruge det med flere computere . Eksterne drev sælges online og i butikker , dog tendens til at koste mere end interne modeller . Stedet for at købe en helt ny drev, kan du konvertere en intern DVD -optager , som du allerede ejer en ekstern model ved at købe et eksternt drev kabinet . Udover at være billigere , også denne løsning kan du skifte mellem en intern og ekstern drev , hvis du nogensinde har brug for i fremtiden .

Du skal bruge:
pincet
. 5 .
25- tommer eksternt optisk drev kabinet .
Skruetrækker .


1 .
Undersøg den indbyggede DVD- optageren for at se, om den bruger en IDE-eller SATA -interface . Et IDE interface består af en lang , tynd , rektangulær port med 40 ben , mens de mindre SATA -porten er udstyret med en forsænket rille , der ligner en baglæns " L " Brug enten en IDE-eller SATA-kompatibelt optiske drev kabinet , afhængigt af den interne drev 's interface .
2 .
Sæt jumperen på bagsiden af dvd-drevet til " Master " indstillingen . Dette gælder kun , hvis drevet bruger en IDE-interface . Typisk drev producenter inkluderer grafiske anvisninger på toppen af IDE -drev , der illustrerer , hvordan du indstiller jumper til " Master " indstillingen . Fordi jumper selv er lille , skal du bruge en pincet for at flytte det til den korrekte position .
3 .
Åbn eksterne drev kabinet ved hjælp af en skruetrækker til at fjerne den beskyttende sagen . Med dækslet fjernes , skal du skubbe dvd -drevet ind i sagen .
4 .
Slut sagen interne strømstik , lydkabel og IDE-eller SATA kabel til de relevante porte på bagsiden af DVD -drev .
5 .
Skru drevet på plads og udnytte den støtte skruer , der følger med den eksterne kabinet . Derefter vedhæfte prøvelokalets beskyttende sagen og sikre det med de skruer, du tidligere fjernede .
6 .
Sæt din nye eksterne dvd -brænder til computeren vha. USB-kablet følger med kabinettet . Sæt kabinettet til en stikkontakt med det medfølgende strømkabel . Drej derefter drevet ved at trykke afbryderen på bagsiden af skabet .
7 .
Tænd computeren . Klik på " Start " -menuen i nederste venstre hjørne af Windows -skrivebordet og vælg derefter " Denne computer ". Windows registrerer automatisk det nye drev , så du bør se et tilknyttet drevbogstav til den eksterne dvd- optageren .

gode råd og advarsler


  • Statisk elektricitet kan beskadige edb-udstyr , så bære en antistatisk håndledsstrop , når du arbejder på en computer eller håndtere en intern komponent .


  • Previous:nothing Next:computer grafikkort historie     

    Kommentarer

    Code:
    change