hvordan man kan konvertere en intern bærbar harddisk til en ekstern

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-15

Harddiske fra din gamle bærbare computere behøver ikke at gå til spilde . Du kan nemt konvertere dem til en handy , bærbare eksterne harddisk . Hvis du opgraderer harddisken på din nuværende bærbare computer , kan du konvertere denne gamle drev i en backup værktøj . Uanset din situation , det tager kun et par skridt til at omdanne det gamle drev i en ny ekstern drev . Sørg for at sikkerhedskopiere alle dine data , før du begynder

Du skal bruge: .
Lille stjerneskruetrækker
Flade , godt belyst arbejdsområde .
Ekstern harddisk kabinet .


1 .
Køb en harddisk kabinet , der svarer til specifikationerne for din gamle bærbar drev . Hvis du ikke har fjernet det fra computeren endnu, kan du finde oplysninger ved at klikke på " Start " højreklikke " Denne computer ", vælge " Egenskaber "og derefter klikke på " Enhedshåndtering ". Kig efter en post , der siger " controllere ", og klik ved siden af det at udvide kategori . Der er to typer af harddiske, der bruges i bærbare computere i dag : IDE og SATA . Find som controller er til stede på din computer , det er den type drev kabinet du skal købe . Hvis drevet allerede er fjernet fra den bærbare computer , kan du læse etiketten for at afgøre, hvilken type ( eller tage den til elektronik butik , hvor du planlægger at købe det afskærmede område ) .
2 .
Fjern gamle harddisk fra din bærbare computer, hvis du ikke allerede har gjort det . Sluk den bærbare computer og trække stikket ud af maskinen . Find dækslet til harddisken og åbne den . Afbryd strøm og data kabler fra drevet . Installere dit nye drev ved at vedhæfte magt og datakabler og lukke dækslet . Du skal bruge din computers gendannelsesmedier at geninstallere dit operativsystem og programmer .
3 .
Installer gamle drev i kabinettet. Brug de medfølgende skruer med kabinettet for at sikre drevet på plads . Fastgør strøm og data kabler på bagsiden af drevet og lukke sagen af skabet . Afhængigt af kravene til strømforsyning af din harddisk , kan du være i stand til at køre det fra en USB- kabelforbindelse eller du kan få brug for at sætte den ind i en separat strømforsyning . Følg vejledningen , der følger med kabinettet .
4 .
Sæt kabinettet på din computer . Kontroller, at alle dine data er stadig intakt . Hvis du ønsker , kan du bruge den som en backup i den aktuelle situation , eller du kan formatere drevet til andre formål . Til at formatere drevet , første sikkerhedskopiere alle data , du ønsker at beholde , og klik derefter på " Start " og " My Computer "og derefter finde nye drev ikonet for nye eksterne drev . Højreklik på det drev -ikonet og vælg " Formater ", og klik derefter på " OK " for at begynde formatering . Dette sletter alle data på drevet .


Previous:nothing Next:min eMachine computer vil ikke læse min mus eller tastatur 

Kommentarer

Code:
change