hvordan man kan lave en pc hukommelsesfejl

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-22

Computere køre programmer på hukommelse , der for det meste kommer i form af RAM . Når et program tager alt for meget af en computers RAM , computeren gemmer data fra programmet i virtuelle hukommelse , der dybest set ledig plads der er afsat for at frigøre hukommelse . Dog vil nogle gange et program fylder for meget hukommelse , selv for den virtuelle hukommelse til at håndtere , også kaldet en hukommelsesfejl . Dette kan medføre betydeligt langsommere computerens ydeevne og endda føre til en blå skærm fejl besked . Et par muligheder for at behandle sådanne lækager er at lukke de programmer, der forårsager memory leak eller afinstallere og geninstallere dem .
1 .
At lukke et program tager en masse hukommelse , tryk "Control ", " Alt " og " Slet " tasterne på tastaturet på samme tid. Når vinduet Jobliste vises , skal du vælge " Processer "-fanen .
2 .
Sorter ovennævnte programmer , som brug af hukommelse . Den ene med de mest hukommelsen er sandsynligt en årsag til ballade . Vælg at afslutte processen.
3 .
at afinstallere og geninstallere programmet med op i hukommelsen , skal du klikke på " Start " knappen nederst til venstre side af skærmen . Vælg "Control Panel ", og dobbeltklik på " Tilføj /Fjern Programmer " ( eller " Fjern et program , hvis du bruger Windows Vista eller Windows 7 ) .
4 .
Find programmet ved hjælp af hukommelse og vælge at afinstallere det . Følg anvisningerne på skærmen for at afinstallere det , genstarte computeren og geninstallere programmet.

gode råd og advarsler


 • Husk det websted , hvor du hentede et program , inden du afinstallerer det , hvis du ikke har programmet på en disk .
 • Programmer på en disk kan kun downloades et begrænset antal gange , før de er forhindret i at hente igen .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan konvertere en intern DVD-brænder til eksterne   

  Kommentarer

  Code:
  change