hvordan man kan opgradere en pc usb port til en tv -antenne havn

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-27

At opgradere en computer Universal Serial Bus ( USB ) port til en tv- antenne havn , den hurtigste og nemmeste måde er at købe en USB tv- tuner stick . Disse sticks er hovedsagelig adaptere , der bliver din computer til et tv ved at tilføje en TV-tuner med en koaksial port. Antennen du ejer eller køber, er simpelthen sat ind i coax ende af pinden på samme måde, som du vil tilslutte den til en almindelig tv-

Du skal bruge: .
Computer
Internetadgang .
USB tv-tuner sitck .


1 .
Shop for og købe en USB tv- tuner stick . De bedste steder at kigge er online butikker som f. eks TigerDirect eller newegg . Kig efter veletablerede mærker som Hauppauge og Pinnacle Systems . Disse tider kommer med en gratis bærbar størrelse antenne , men du kan være nødvendigt at bruge en bedre , i fuld størrelse antenne for at hente TV -signaler .
to .
Find en ubrugt USB-port på din computer og stikket i din tv- tuner stick . At gøre dette konverterer din USB -port til en koaxialport . Find slutningen af din antennens kabel og sætte det ind i koaxialport . Skru stikket på plads til at sikre antennekablet til dit tv -tuner stick .
3 .
installere drivere og software , der fulgte med tv-tuner stick . Hvis du har Windows Media Center , starten, at ansøgning om etablering af dit tv-signal. Gå til " TV + film "og derefter " Setup TV-signal "for at komme i gang . Følg anvisningerne for at finde dine kanaler og gemme dem .


Previous:nothing Next:hvad er en arv edb-system ? 

Kommentarer

Code:
change