hvordan man kan reparere en WD ekstern harddisk

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-21

Hvis du for nylig har købt en Western Digital ekstern harddisk og fandt , at det ikke vil oprette forbindelse til computeren korrekt , er du sandsynligvis at gøre med en driver problem . Når du ikke har de rigtige drivere installeret på din computer , vil det ikke være i stand til at genkende harddisken . Installation af rigtige drivere til din nye harddisk er ikke meget hårdt . Du kan gøre det selv uden hjælp af en computer professionel

Opdatering WD Drivere


1 .
Sæt dit WD ekstern harddisk i en ledig USB- port på computeren .
2 .
Klik på " Start " knappen og derefter rulle over til "Control Panel " . Klik på " Control Panel " .
3 .
Klik på " System "knappen og derefter klikke på " Automatiske opdateringer " .
4 .

Klik på " ON " knappen under " Automatiske opdateringer "og vent til computeren til at køre en opdatering til dine drivere .
5 .
Vælg USB driver, du har brug for din harddisken og derefter klikke på " Install " . Vent til computeren for at installere din nye driver .
6 .
Genstart dit system .

Generel fejlfinding


1 .

afgøre, hvorvidt dit operativsystem understøtter WD ekstern harddisk . Mac-brugere skal køre en G3 processor eller højere og OSX 10 eller senere . Windows -brugere skal køre en Pentium II processor eller højere med mindst 64 MB RAM . Windows -brugere skal også køre Windows 98SE eller højere som deres styresystem .
2 .
Sørg for at din computer understøtter USB 1 . 1-2,0 havne . Hvis du ikke har 1,1-2,0 porte installeret på din computer , vil WD harddisk ikke virker .
3 .
Kig hen over ledningen til WD harddisk . Sørg for , at der ikke er nogen pauser eller revner i ledninger . Pauser og sidder lige kan føre til, at harddisken ikke tænder eller at en elektrisk brand . Returnere varen straks , hvis du finder nogen sidder lige i ledningen .
4 .
Skift USB -kabel, du bruger . Hvis kablet er brudt på indersiden af plastik overfrakke , vil WD harddisk ikke arbejde .


Previous:nothing Next:hvordan du lægger en SanDisk Cruzer Micro flash -drev 

Kommentarer

Code:
change