hvordan man kan sammenligne æble laptops

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-12

Fra sommeren 2010 , har Apple tre linjer af bærbare computer at vælge imellem : MacBook , MacBook Pro og MacBook Air . Processorkraft , valg af drev og hukommelse muligheder er de vigtigste differentiatorer mellem linjerne

Processor

Den Intel Core 2 Duo processorer på MacBook , MacBook Air og MacBook Pro 13,3 " passer til de fleste basale funktioner som at browse og redigering af dokumenter . Intel Core Duo i5 og i7 tilgængelig på 15 " og 17 " MacBook Pro er bedre egnet til intensiv funktioner som spil og videoredigering .

Drives

MacBook Air er udstyret med en 120 GB eller 128 GB solid state drive . MacBook har en 250 GB standard -drev, mens MacBook Pro -serien tilbyder standard harddiske i 250 GB , 320 GB og 500 GB størrelser . Solid state diske har ingen bevægelige dele og er mindre , hvilket gør dem ideelle til bærbarhed . Men de mangler den lagerkapacitet , som traditionelle harddiske giver .

Hukommelse

MacBook og MacBook Air begge kommer med 2 GB hukommelse , hvilket er tilstrækkeligt til Internet browsing og de fleste programmer . MacBook Pro leveres med 4 GB hukommelse , hvilket er bedre for mere hukommelse-intensive programmer som videoredigering og gaming .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en Windows-computer , der genstarter ved opstart 

Kommentarer

Code:
change