hvordan man kan udføre fejlfinding på en Windows-computer , der genstarter ved opstart

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-12

At have en computer , der genstarter hver gang den starter op kan være meget frustrerende . Uden evnen til at logge på din computer , er det meget vanskeligt at isolere og løse det problem, der forårsager konstant cyklus for at lukke ned og genstarte . Heldigvis kan computeren ejerne bruge en række skridt til at bryde den genstarte cyklus og få logget på deres maskiner til fejlfinding
1 <. br >
Fjern eventuelle nyligt installerede hardware fra computeren . En korrupt driveren på en printer , scanner eller en anden ekstern enhed kunne få computeren til løbende genstarte .
2 .
Hold øje med skærmen , når computeren genstarter . Tryk på " F8 "-tasten gentagne gange , så snart du ser Windows logoet .
3 .
Vent til Windows start -menuen vises , og derefter vælge " Fejlsikret tilstand " valgmulighed . Dette vil indlæse Windows med minimalt sæt drivere er nødvendige for at starte programmet .
4 .
Log på computeren i fejlsikret tilstand og vælge den mulighed for at køre Systemgendannelse . Af Systemgendannelse ikke ødelægger nogle af dine data , men det tager computeren tilbage i tiden , forhåbentlig til før den genstarter cyklussen problemet begyndte .
5 .
Vælg et gendannelsespunkt der ligger før den dato, den løbende genstarte første skete . Klik på " Næste " for at bekræfte gendannelsespunkt . Computeren genstarter automatisk, når systemet gendannelsen er fuldført .


Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding en acomdata ekstern harddisk 

Kommentarer

Code:
change