hvordan man lægger en cpu til et bundkort

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-06

Central Processing Unit ( CPU ) er en lille chip , der er installeret i et stik på dit bundkort . Stikket type på bundkortet bestemmer hvilken type af CPU'er , der er kompatible med dit system. Selv installation af CPU ikke er en vanskelig proces , uanset om du udskifte en defekt CPU eller installerer en CPU på en ny computer , kan det virke skræmmende , hvis du aldrig har været inde i din computer sagen

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .
Skruetrækker .
Termisk sammensatte .


1 .
Sluk computeren og tag netledningen ud af ryggen . Fjern computerens tilfælde dække . Du skal muligvis skrue ryggen eller siden fastgørelsesskruer at få adgang til indersiden af din computer .
to .
Tag din nuværende CPU 's afkøling forsamling . Afbryd køleventilator fra bundkortet magt ben og bevæge sig , at strømkablet ud af vejen . Løsn kølepladen fra CPU soklen eller fastholde klip . Den specifikke heatsink metode til fjernelse varierer afhængig af dit bundkort 's stik typer . Fælles metoder til fjernelse omfatter at trykke på klip på hver side af heatsink indtil det frigiver og skrue hætter i hjørnerne af kølepladen .
3 .
Sno heatsink og blæser , mens du trækker heatsink ud af din CPU . Dette bryder enhver termisk sammensatte obligation , der kan være tilbage . Sæt kølepladen afsat til nu.
4 .
Skub den lille metal fastholde grebet på ydersiden af CPU soklen til at frigive CPU'en ud af stikkontakten . Du kan få brug for at skubbe åbne en beskyttende dække over CPU . Træk forsigtigt at fjerne CPU ud af stikkontakten . Tryk på nye CPU på plads med så lidt kraft som muligt . Undgå at bøje benene på CPU eller sokkel.
5 .
Luk beskyttelseshætten , hvis der er én, og derefter returnere den låsehåndtag til sin oprindelige position . Læg en ært DAB af termisk sammensatte oven på CPU og satte heatsink fast på toppen . Tryk kølepladen ned på CPU soklen , indtil det låses på klip eller huller på bundkortet . Sæt ventilatoren tilbage til sin oprindelige kraft ben på bundkortet . Sætte sagen dækslet på , og sæt computeren i.

gode råd og advarsler


  • Brug en antistatisk håndledsstrop at mindske faren er forårsaget af statisk elektricitet .


  • Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg udskrive etiketter med en kanon MX310 ?     

    Kommentarer

    Code:
    change