hvordan man ser HDTV på en LCD-skærm

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-27

Som fladskærms- computerskærme bliver større og billigere , det er fornuftigt at se tv på en computer skærm i stedet for at købe en dedikeret tv, især i et hjem kontormiljø . Computere ophørte med at være business -only maskiner , har så mange virksomheder skabt en bred vifte af løsninger, der giver dig mulighed for at se tv-udsendelser i high definition på din computerskærm . Ifølge Geeks. com , der er fem enkle måder at se tv ved hjælp af din computer skærm
1 .
Køb et TV-tuner til din PC. Dette er en hardware tilføjelse, vil stikket i din computer og modtage HDTV fra en antenne eller via din kabel udbyder . Du kan bruge en bred vifte af DVR -programmer , herunder gratis Windows Media Center-i visse versioner af Windows XP , Vista og 7-til at optage og afspille dine tv-programmer
2

Køb en skærm TV- tuner . I stedet for at tilslutte til din computer som PC TV -tunere , vil denne hardware sluttes direkte til din skærm . Fordelen er, at du ikke behøver at bruge computeren til at se tv , men du vil ikke være i stand til at bruge PC DVR -programmer.
3 .
Se dine yndlingsprogrammer online . De fleste store tv- net har HD viser tilgængelige gratis på deres hjemmeside . Der er også lovlige , gratis websteder , som lader dig se tv med reklamer , som f. eks Hulu . Du bliver nødt din computer for at få adgang til disse programmer og vise dem på skærmen .
4 .
Brug et netværkstilsluttet TV-tuner , såsom Slingbox . Denne enhed er forbundet til både din kabel- eller satellit- forbindelse og din netværksforbindelse . Du kan streame live tv på enhver computer på ethvert sted, der er forbundet til internettet , men en computer behøver ikke at være til stede og på i nærheden af din tv kun tilsluttes netværk tuner skal på nu!
5 .
Køb en avanceret digital kabel modtager . Mange har DVI , HDMI og VGA udgange , som er de samme forbindelser , som bruges af de fleste computerskærme . Ved at bruge denne opsætning , gør kabelboksen ikke kender eller pleje , om den er tilsluttet til et TV eller en computerskærm , så det virker problemfrit .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en pc usb port til en tv -antenne havn 

Kommentarer

Code:
change