ideer til en gaming pc

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-21

Hvad enten du bygge din egen computer eller købe en gaming rig , den nødvendige hardware for at køre spil er i konstant udvikling . Gaming pc'er er beregnet til at levere top notch ydeevne til de mest intensive kampe ud nu og kommer ud i fremtiden . Det er vigtigt at kende dig selv og hvad du vil have ud af din spiloplevelse , når du starter på udkig efter en gaming PC . Hvis du ønsker rå hastighed og du er ligeglad så meget om grafikken , vil du ønsker at fokusere mere på processoren og RAM konfiguration . Hvis du ønsker at køre dine spil på højeste skærmindstillinger uden en stamme , vil du brug for at få en top -of-the- line grafikkort til at gå sammen med din lynhurtige CPU og voluminøse RAM .

Grafik

Først , se på grafikkort . Tag en tur ned til den video game butikken , finde de nyeste , største spil og notere ned de anbefalede krav til grafik , processor og hukommelse . Sørg for, at dit spil PC har sin egen hukommelse dedikeret til grafik-processor enhed . Dette gør det muligt for CPU'en at dumpe behandlingen belastning på grafikkortet , så det kan fokusere på andre ting . Både Nvidia og ATI gøre høj kvalitet grafikkort . Også overveje din skærm når at få en video -kort. Hvis du vil have high definition video , du har brug for både en skærm og et grafikkort , der vil håndtere belastningen .

Sound

Høj kvalitet lyd kan være lige så vigtige for en stor spiloplevelse som grafik. Du ønsker et lydkort , der kan håndtere Dolby 7,1 surround sound ( selvom du ikke vil bruge så mange talere ) . Overvej det rum, hvor du kan spille dine spil og hvilken form for højttalere, du kan bruge . Hvis du har et værelse til at afsætte til gaming , kan du vælge at få fuld surround sound-højttalere . Hvis ikke , kan du få talere , der vil efterligne surround-lyd med kun én eller to højttalere ved siden af skærmen . En Gaming Headset tilbyder surround sound simulering og har den fordel at tillade talekommunikation i spil via den indbyggede mikrofon .

anden hardware

Når du har besluttet dig om grafik og lyd indstillinger , du ønsker at få hurtigste CPU , de fleste RAM , og største harddisk , som du har råd til . Bemærk , at fra 2010 , kan pc'er, der kører en 32- bit operativsystem understøtter kun 4 GB RAM . Hvis du ønsker mere RAM , skal du opgradere til en 64- bit version af Windows .


Previous:nothing Next:hvordan man kan adskille en bærbar computer 

Kommentarer

Code:
change