min computer vil ikke starte med en ekstern harddisk tilsluttet usb

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-18

Mens de fleste computere er i stand til at starte ordentligt op med eksternt tilsluttet drev , fra tid til anden eksterne drev kan forårsage forvirring under startprocessen . Computeren kan forsøge at starte fra den eksterne harddisk i stedet for den primære interne drev . Dette får computeren til at mislykkes under opstart , fordi de eksterne harddisk ikke har det operativsystem installeret på den
1 .
Afbryd den eksterne harddisk fra computeren . For at minimere risikoen for beskadigelse eller tab af filer på eksterne drev , skal du lukke computeren ned hvis det er muligt , eller hold power-knappen på computeren, indtil computeren slukker , og derefter frakoble den eksterne harddisk .

2 .
Genstart computeren med frakoblet drev . Hvis computeren stadig ikke starter , er det muligt , at computeren forsøger at starte fra den eksterne drev .
3 .
Slut de eksterne drev , og genstart computeren. Se skærmen som på computeren starter op . En prompt vises angiver hvilken tast at trykke for at indtaste " Setup " eller " BIOS ". Tryk på denne tast , når prompten vises . På mange computere nøglen er enten F2 eller F10 .
4 .
Brug tastaturet på computeren for at navigere i " Setup-menu ", der vises . Fremhæv mulighed for " Boot Disk "eller " startdiskette "og vælg " C : /" eller den primære interne harddisk . Tryk på den tast , der er mærket så på bunden af skærmen , for at gemme ændringerne og genstart computeren . Dette vil gøre det muligt for computeren at starte fra den relevante drevet

gode råd og advarsler


  • Hvis computeren starter op normalt , når drevet er frakoblet , men ikke når den er tilsluttet . selv efter at ændre startdisk til " C : /, " du skal holde den eksterne drev frakoblet , indtil computerens styresystem fuldt belastninger og skrivebordet vises . Når operativsystemet kører , kan du tilslutte drevet til at åbne den .


  • Previous:nothing Next:Hvordan brænder jeg en dvd på en gateway computer ?     

    Kommentarer

    Code:
    change