min eMachine computer vil ikke læse min mus eller tastatur

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-15

eMachine stationære computere er grundlæggende personlige computere designet til enkle opgaver som web- browsing , emailing , og tekstbehandling . Som de fleste stationære computere har eMachines et tastatur og en mus sluttet eksternt til at tillade brugeren at navigere på skærmen . Fra tid til anden , på grund af en dårlig forbindelse eller forældede drivere , tastaturet og /eller mus kan stoppe fungere ordentligt

Du skal bruge: .
Driver cd, der fulgte med tastatur eller mus , hvis nogen
. Spare ( lånt ) tastatur eller mus ( valgfrit ) .


1 .
Kontroller , at tastaturet kablet er sat sikkert i den rigtige port på computeren. PS /2 ( pin baserede forbindelser ) er mærket med et ikon på et tastatur eller ordet " tastatur ".
2 .
Kontroller , at musen kablet er sat sikkert ind i rette havn . En eMachine med PS /2 tilslutninger har et billede af en mus eller ordet " mus "ved siden af relaterede havnen .
3 .
Prøv en anden USB- port på computeren , hvis enten musen eller tastaturet er en USB- enhed .
4 .
Genstart computeren efter at have kontrolleret , at mus og tastatur er tilsluttet . Tastaturet lyser blinker, når computeren starter op . Hvis tastaturet og /eller mus stadig ikke virker , skal du fortsætte til trin 5 .
5 .
Indsæt driver disk, der fulgte med tastaturet eller musen og geninstallere driverne . Brug den perifere controller , der i øjeblikket fungerer til at navigere i installationsprocessen. For eksempel , hvis musen virker , men tastaturet ikke bruge musen til at navigere . Hvis hverken mus eller tastatur arbejde , gå til trin 6 .
6 .
Sæt ekstra tastatur eller mus til at bruge midlertidigt , mens geninstallere drivere . Hvis der ikke er en driver disk til rådighed , se, om en pop-up vises i nederste højre hjørne af skærmen, som angiver , at nye hardware er fundet . Klik på pop-up , og når du bliver bedt vælg "Søg efter drivere " eller " installere drivere . " Genstart hvis du bliver bedt .

gode råd og advarsler


  • Hvis tastaturet eller musen fulgte med din eMachine computer , kan du være i stand til at hente opdaterede drivere fra eMachine støtte websted findes i afsnittet Ressourcer i denne artikel .


  • Previous:nothing Next:hvad er formålet med at tilføje et udvidelseskort til motherboardet ?     

    Kommentarer

    Code:
    change