oplysninger om Canon Pixma ip2200 printer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-28

Canon PIXMA iP2200 er en høj kvalitet , entry-level fotoprinter , ifølge LetsGoDigital. com . Webstedet også, at det er en af Canons slim-line modeller , som producerer billeder væsentligt hurtigere end tidligere modeller

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker

funktioner

Printerens funktioner 4800- ved -1200 prikker per tomme og en 2 picoliter dråbestørrelse . Den LetsGoDigital. com hjemmeside hedder , at printeren er i stand til at producere et grænseløst mindre billeder i professionel kvalitet 10- ved -25 centimeter print på omkring 55 sekunder.

Holdbarhed af Udskriver

Canon PIXMA iP2200 er i stand til at producere udskrifter , der kan modstå falmning i op til 100 år , hvis den opbevares i et album , eller op til 10 år , hvis de udsættes for vind og vejr og ikke indrammet .

Software Indstillinger

Canon tilbyder udskrivning software, der vil forbedre din udskrivning oplevelse . Eksempler er Easy-PhotoPrint og Easy-WebPrint . Easy-PhotoPrint forenkler udskrivning erfaring og tilbyder redigeringsværktøjer , såsom Face skarphed , Red Eye Correction og Digital Face Smoothing . Easy-WebPrint forenkler udskrivning i høj kvalitet billeder fra internettet .


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg reparere en HP Pavilion zv6000 lcd inverter ? 

Kommentarer

Code:
change