tips om, hvordan man købe en ny computer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-25

Købe en ny computer er en stor købsbeslutning . Det er vigtigt at kende specifikationerne for den computer, du overvejer og dine egne krav , før de foretager et køb

Central Processing Unit

En del af en computers regnekraft er bestemt af dets Central Processing Unit , eller CPU . En CPU 's hastighed er en kombination af sit ur hastighed , der måles i megahertz (MHz ) , og størrelsen af dens cache , der er målt i kilobyte ( KB ) eller megabyte ( MB ) . Kig efter en computer med en processor , der har den højeste beløb clock hastighed og cache størrelse du har råd til .

Random Access Memory

Random Access Memory ( RAM ) er den anden vigtig del af en computers regnekraft og hastighed . Har en høj mængde RAM giver en computer til at fungere problemfrit med en række programmer og processer, der kører samtidigt . RAM måles i megabytes ( MB ) og gigabyte ( GB ) .

Operating System

Operativsystemet af en computer vil afgøre , hvilke funktioner og programmer, du vil kunne bruge . De to mest almindelige operativsystem typer er Windows og Macintosh . Vælg en computer med det operativsystem, du er mest fortrolig med at øge brugervenligheden .


Previous:nothing Next:Hvordan ændrer jeg en imac cpu ? 

Kommentarer

Code:
change